ΛΑΡΙΣΑ

Εύσημα Κομήτσα στην Αστυνομία για τους επαίτες

Τα συγχαρητήριά του προς την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή, για την εξάρθρωση του εγκληματικού κυκλώματος διακίνησης επαιτών εκφράζει ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας.

Σε επιστολή του προς τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας, Υποστράτηγο, Βασίλειο Χαλάτση, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας Παναγιώτης Σαπουντζή και τον διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, Γεώργιο Αγάκο, ο κ. Κομήτσας τονίζει:

«Ως πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Κιλελέρ θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς εσάς προσωπικά, τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και όλους τους αστυνομικούς που εργάστηκαν για τη μεγάλη επιτυχία της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας εκμεταλλευόταν ανήμπορους ανθρώπους και τους υποχρέωναν με τη βία στην επαιτεία.

Εδώ και καιρό είχαμε επισημάνει το πρόβλημα της επαιτείας στην πόλη της Λάρισας και την ευρύτερη περιοχή υπογραμμίζοντας ότι οι επαίτες αποτελούν θύματα εκμετάλλευσης από κακοποιούς και ζητώντας την ενεργοποίηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την εγκληματική δραστηριότητα.

Θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχία της εξάρθρωσης του εγκληματικού κυκλώματος, που εμπορευόταν τον πόνο ανθρώπινων ψυχών με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει ότι η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή μας εργάζεται, συστηματικά και μεθοδικά, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και των φτωχών και αδύναμων ανθρώπων, που μπορεί να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης από κακοποιούς.

Αισθάνομαι ότι είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε, με όποιο μέσο και τρόπο έχουμε στη διάθεσή μας, το έργο των Ελλήνων αστυνομικών προκειμένου απερίσπαστοι να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς τους πολίτες σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας και τη στιγμή που η εγκληματικότητα εξελίσσεται σε μείζον πρόβλημα της κοινωνίας μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις