ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοπρατείται το Περιφερειακό Ιατρείο Καναλίων

Δόθηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η έγκριση δημοπράτησης του ενταγμένου στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργου: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΝΑΛΙΩΝ», προϋπολογισμού 413.000 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός, η ωρίμανση και η υλοποίηση έργων που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο υπηρεσιών υγείας στη Θεσσαλία προς όφελος των πολιτών της .

Με την ολοκλήρωσή του  οι κάτοικοι των Καναλίων και της ευρύτερης περιοχής θα αποκτήσουν ένα Περιφερειακό Ιατρείο σύγχρονο, πλήρως λειτουργικό και με όλες τις απαραίτητες υποδομές (θέρμανση, κλιματισμό, κλπ).

Αποτελείται από τρία επίπεδα και περιλαμβάνει υπόγειο βοηθητικό χώρο, χώρους αναμονής,  εξεταστήρια και χώρο προσωρινής διαμονής του ιατρού, συνολικού εμβαδού 340 τ.μ.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε ότι : «Με τους πόρους που διαθέτουμε σχεδιάζουμε το πλέον ικανό σχήμα που θα εξασφαλίζει άμεση παροχή φροντίδας υγείας σε όλα τα επίπεδα».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η δημοσίευση του σχετικού Διαγωνισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δικαιούχο και Φορέα υλοποίησης του έργου, για την ανάθεση και εκτέλεσή του.

Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. στις 22/11/2011 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις