ΛΑΡΙΣΑ

Τα Φάρσαλα γιόρτασαν τη Μεγαλόχαρη και την απελευθέρωσή τους

Η πόλη των Φαρσάλων τίμησε χθες, με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια και τη δέουσα κατάνυξη, την κορυφαία διπλή της γιορτή, την Κοίμηση της Θεοτόκου και την επέτειο της απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό στα 1881.

Οι πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις, που οργανώθηκαν με τη φροντίδα του Δήμου, ήταν διήμερες και συμμετείχε σε αυτές πλήθος κόσμου.

Παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φαναριοφαρσάλων Κύριλλος Β’, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, ο Περιφεριάρχης Κώστας Αγοραστός, ο Βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, η πρώην Βουλευτής Βάσω Αλεξανδρίδου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων Νίκος Αντωνιάδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ράνια Σταφύλη, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μπαμπανίκας, Σπύρος Τσιάμπας, Νίκος Τριανταφύλλου και Κώστας Γιαχνής, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μπαλατσός, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Κωνσταντίνος Δερλός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο υποδιοικητής της 61 ΜΕ Χρήστος Σαμαλικούδης, ο εκπρόσωπος της 657 ΠΑΠ Κωνσταντίνος Σιάνος, ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων Πρόδρομος Χαρισμανίδης  και εκπρόσωποι φορέων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις