ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από το διπλό έγκλημα στα Σεπόλια

Τραγικά αποτελέσματα είχε η συμπλοκή που έγινε στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Αδμήτου 82 μεταξύ αλλοδαπών.

Στις 10 πρωί του Δεκαπενταύγουστου οι κάτοικοι στην οδό Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια είδαν αίμα σε ένα κάδο απορριμμάτων και όταν σήκωσαν το καπάκι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα. Ένας άντρας αλλοδαπός – πιθανότατα Πολωνός ή Ρουμάνος – βρισκόταν νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.
Ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα μέσα στον κάδο και συγκεκριμένα σε ισόγειο διαμέρισμα παρακείμενης πολυκατοικίας υπήρχε ακόμη ένα πτώμα. Οι αστυνομικοί το ανακάλυψαν αφού αντιλήφθηκαν ότι η είσοδος ήταν μισάνοιχτη και τότε μπήκαν στο διαμέρισμα για έρευνα.
Ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, απέκλεισαν το δρόμο, ενώ επί τόπου μετέβη ιατροδικαστής ο οποίος προσπάθησε να διασαφηνίσει τα αίτια και την ώρα θανάτου των δύο αλλοδαπών. Εκτιμάται ότι και ο δεύτερος νεκρός είναι Πολωνός ή Ρουμάνος.
Σύμφωνα με αστυνομικούς, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών. Η περιοχή στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αδμήτου κοντά στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ παρέμεινε για ώρες αποκλεισμένη.
protothema.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις