ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ…» λέει ο Κάραλης

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Κέρκυρας στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ, Γιάννης Καραλής, μίλησε στο aelole.gr και αναφέρθηκε στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ.

Μεταξύ άλλων, ο επιθετικός της ομάδας των Φαιάκων, χαρακτήρισε την ΑΕΛ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία και ευχήθηκε να επιστρέψει σύντομα στην Superleague, καθώς την έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Καραλής είναι γιος της παλιάς δόξας του Ατρομήτου, Αντώνη Καραλή, γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1988, αφού έχει συμπληρώσει 15 χρόνια στον Ατρόμητο από τον οποίο σε ηλικία 8 ετών έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Αποχώρησε από την ομάδα του Περιστερίου το καλοκαίρι του 2011 και αγωνίζεται από τότε στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά ο Γιάννης Καραλής στο aelole.gr

Πώς είδες την φιλική αναμέτρηση της Κέρκυρας με την ΑΕΛ;
«Αιφνιδιάστηκε η ΑΕΛ από το γρήγορο γκολ που βάλαμε μόλις στο 2 λεπτό. Ανεβήκαμε ψυχολογικά περισσότερο μετά το γκολ, πετύχαμε και ένα δεύτερο και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν σε συνδυασμό του ότι ρίξαμε κάπως ταχύτητα, αφού είμαστε ακόμα κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία, δώσαμε χώρο στην ΑΕΛ, η οποία με την σειρά της δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα».

Για το τι του είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από την ΑΕΛ; 
«Μου έκαναν εντύπωση από την ΑΕΛ, οι πρώην μου συμπαίκτες στον Ατρόμητο. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Κώστας Παγώνης και ο Απόστολος Σκόνδρας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν την ΑΕΛ, στην προσπάθεια να υλοποιήσει τους στόχους της».

Πως βλέπεις εσύ προσωπικά την ΑΕΛ; 
«Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ, με πολύ κόσμο και ιστορία. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί την έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Διαφορές σε σχέση με το παρελθόν η οικονομική κρίση βοηθάει του Έλληνες ποδοσφαιριστές;
«Είναι θετικό για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς βρίσκουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Μια νέα χρονιά ξεκινάει με διαφορετικά δεδομένα για την ομάδα σου. Ποιοι είναι οι στόχοι οι δικοί σου και της Κέρκυρας ενόψει της νέας περιόδου;
«Πρωταρχικός στόχος της Κέρκυρας είναι η παραμονή. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο, την παραμονής στην Superleague και μετά βλέπουμε…»

aelole.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις