ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δεκαπενταύγουστος ταιλαιπωρίας για τους επιβάτες του “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ”

Την Κυριακή ήταν η δεξιά, σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, έτυχε να ‘ναι η αριστερή κύρια μηχανή του ΕΓ/ΟΓ “ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ”, η οποία παρουσίασε πρόβλημα λίγο πριν μπει στο λιμάνι της Σκιάθου.

Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο ξεκίνησε κανονικά το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Βόλο προς Σκιάθο και Γλώσσα, αλλά λίγο μπει στο λιμάνι της Σκιάθου παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να ξεκινήσει ο γολγοθάς για τους επιβάτες του.

Όπως διαβάζουμε στο e-volos, το συγκεκριμένο πλοίο, το οποίο θα επιστρέψει στον Βόλο κενό επιβατών, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη του, ήταν προγραμματισμένο, αφού έφτανε στην Γλώσσα Σκοπέλου, να επέστρεφε στην Σκιάθο και από εκεί στον Βόλο,

όπου θα ξεκινούσε νέο δρομολόγιο προς Σκιάθο, Σκοπελο, Αλόννησο και από εκεί θα κατέληγε και πάλι στον Βόλο μέσω των ενδιάμεσων σταθμών.

Κάθε λιμάνι βέβαια και σταθμός και κάθε σταθμός και επιβάτες, οι οποίοι αναμένεται να εξυπηρετηθούν με ταχύπλοα σκάφη και το ΕΓ/ΟΓ “ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ” της ίδιας εταιρείας, όχι όμως με τελικό προορισμό τον Βόλο, αλλά τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το ίδιο σκάφος παρουσίασε πρόβλημα στην δεξιά κύρια μηχανή του την Κυριακή, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει έξι ολόκληρες ώρες το δρομολόγιό του από Βόλο προς Βόρειες Σποράδες, αφού αντί να φύγει στις 7.45,έφυγε, αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη, στη 1.45 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις