ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντάμωσαν οι απανταχού Καλλιπευκιώτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Αντάμωμα απανταχού Καλλιπευκιωτών το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου στην πλατεία του χωριού.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο, σε σημείο να μη φτάνουν οι διαθέσιμες καρέκλες και τα τραπέζια, γεγονός για το οποίο απολογείται ο σύλλογος και εγγυάται ότι θα προνοήσει να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

Ήταν το πρώτο αντάμωμα που διοργανώθηκε με την ευθύνη του νέου Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. και φυσικά με την απαραιτήτως παράλληλη στήριξη του παλιού συλλόγου. Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τη νεολαία του χωριού, που ξεκίνησε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα να προάγει το χωριό στη θέση που του αρμόζει.

Η νέα αυτή ομάδα που πλέον θα αντιπροσωπεύει την Καλλιπεύκη, δεσμεύεται ότι έχει πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία κατάλληλων βάσεων για την ανάπτυξη του τουρισμού και τη γενικότερη ανάδειξη του χωριού, γι’αυτό και ζητά την υποστήριξη των απανταχού καλλιπευκιωτών.

Τις εντυπώσεις της βραδιάς κέρδισε η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, που ανάγκασε την ορχήστρα να παίζει έως τις 09.00 το πρωί, καθώς επίσης και το χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών χορών που συγκέντρωσε πρωτοφανή αριθμό παιδιών, αισίως 84 άτομα(!), γεγονός για το οποίο ευχαριστούμε θερμά τη δασκάλα, Καλούση Μαρία.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν εγκάρδια όλους τους συμμετέχοντες και ευελπιστούν αυτή η βραδιά να ήταν η απαρχή μιας νέας σελίδας για το υπέροχο αυτό χωριό του Ολύμπου.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις