ΛΑΡΙΣΑ

Έμπορος χασίς τράκαρε με εκδότη από την Ελασσόνα!

Τυχερή… μέσα στην ατυχία της ήταν, προχθές το βράδυ, οικογένεια Ελασσονιτών που βρέθηκε με το Ι.Χ. της στην Κατερίνη και γλίτωσε από τα χειρότερα.

Πιο συγκεκριμένα: Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στην Πιερία.

Όλα ξεκίνησαν, γύρω στις 9 το βράδυ, όταν ένας 28χρονος άντρας κινούνταν με το αυτοκίνητο του πατέρα του στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και αστυνομικοί του έκαναν σήμα για να σταματήσει, προκειμένου να γίνει έλεγχος.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και για να διαφύγει, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και ακολούθησε «κινηματογραφική» καταδίωξη επί της εθνικής οδού, αλλά και μέσα στους στενούς δρόμους της Κατερίνης.

Στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό, ο ύποπτος 28χρονος οδηγός παραβίασε τους φωτεινούς σηματοδότες και το όχημα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το Ι.Χ. αυτοκίνητο των Ελασσονιτών! Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι πως τα 3 άτομα που επέβαιναν στο Ι.Χ. πετάχτηκαν 10 μέτρα μακρύτερα από το σημείο.

Αμέσως, σήμανε κινητοποίηση και οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Πιερίας, όπου και νοσηλεύονται.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά (… «έχασε» το μάτι του), ενώ τα τρία άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο των Ελασσονιτών, πέρα από το μεγάλο σοκ της σύγκρουσης, την γλίτωσαν ευτυχώς με τραύματα.

Πρόκειται για τον εκδότη της εφημερίδας «Αναγνώστης» της Ελασσόνας – επιχειρηματία Αχιλλέα Κίτσα, τη σύζυγο του Βασιλική και συγγενικό τους πρόσωπο.

Τελικά, ο 28χρονος δράστης συνελήφθη στον κόμβο του Βαρικού προς Κατερίνη και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του βρέθηκαν ποσότητα χασίς βάρους 3 κιλών και 193 γραμμαρίων(!) και δύο κινητά τηλέφωνα.

πηγή: εφ. “Ελευθερία” / ρεπορτάζ: Γιάννης Μουκίδης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις