ΕΛΛΑΔΑ

Σαμαράς: «Περνάμε δύσκολα»

Εγκαινιάζοντας το μουσείο ενάλιων αρχαιοτήτων στην Πύλο, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πορεία της ελληνικής οικονομίας. «Περνάμε δύσκολα, αλλά θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Την Δευτέρα 20 Αυγούστου πιθανότατα δύο μέρες πριν την επίσκεψη Γιούνκερ στην χώρα μας θα συνεδριάσουν στο μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και οι κυβερνητικοί εταίροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr στην συνάντηση αυτή ο Αντώνης Σαμαράς θα δώσει στους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη την λίστα με τα μέτρα των 11,5 δισ ευρώ. Ωστόσο συνεργάτες του Πρωθυπουργού τόνιζαν πως στην συνάντηση που είχε με τους τοπικούς φορείς και στην συνέχεια με τους δημοσιογράφους «δεν ειπώθηκε ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ότι είναι να γίνει θα γίνει» έλεγαν χαρακτηριστικά.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη του πατρίδα και στις πρώτες του δηλώσεις στο δημαρχείο της Καλαμάτας τόνισε: «Καλώ όλους τους Έλληνες να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά. Να κρατήσουν ψηλά την σημαία του αγώνα. Αγωνιζόμαστε για να βγει η χώρα από την κρίση». Το μεσημέρι οι τοπικοί φορείς της Μεσσηνίας παρέθεσαν γεύμα προς τιμήν του.

real.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις