ΛΑΡΙΣΑ

Νέο ιερέα χειροτόνησε ο Ιγνάτιος

Χειροτονήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο την Κυριακή 12 Αυγούστου στον κατάμεστο από τους πιστούς Χριστιανούς Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Φαλάνη ο νέος πρεσβύτερος π.Βασίλειος Σγούρης, εως τώρα διάκονος του Ιερού Ναού της Φαλάνης.

Στον νέο πρεσβύτερο ο οικείος Ιεράρχης ευχήθηκε να πορευθεί με σύνεση και φόβο Θεού στην νέα του ιερατική διακονία και με τον πνευματικό του αγώνα και την ενάρετη χριστιανική ζωή του να κατευθύνει τις ψυχές των πιστών στην βασιλεία των Ουρανών.

Σε μια εποχή που οι αξίες δοκιμάζονται και πολλά από τα ιδανικά μας εκπίπτουν ο ρόλος του σύγχρονου Ιερέως και Λειτουργού του Υψίστου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός, αφού αυτός καλείται να ενσαρκώνει στους ανθρώπους την σταθερή αξία της πίστεως, της πραγματικής αλληλεγγύης, φιλαδελφείας και ενότητας αλλά και της αληθινής εν Χριστώ ζωής, που οδηγεί τις ανθρώπινες ψυχές στην αιώνια και ατελεύτητη βασιλεία του Θεού, τόνισε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος, προς τον νεοχειροτονηθέντα κληρικό της Λαρισαϊκής Εκκλησίας.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις