ΛΑΡΙΣΑ

«Κούρεψαν» δένδρα για να βάλουν ταβέρνες στο παζάρι στα Φάρσαλα!

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε με επιστολή του ο πρώην αντιδήμαρχος Φαρσάλων Σούλης Μπούσιος (φωτό).

Όπως υποστηρίζει, η δημοτική αρχή του Άρη Καραχάλιου στα Φάρσαλα προχώρησε σε κοπή κλαδιών δένδρων στην είσοδο της πόλης προκειμένου να «στεγαστούν» ταβέρνες για τις ανάγκες του παζαριού που ξεκινά παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Στην επιστολή ο κ. Μπούσιος καταγγέλλει «την ανεπίτρεπτη στάση του δημάρχου Άρη Καραχάλιου και των αντιδημάρχων του κκ. Χατζημήτρου και Μπαμπανίκα, οι οποίοι χωρίς να έχουν ιδρώσει ή να έχουν τρέξει ποτέ, για την πόλη αυτή προέβησαν στην κοπή κλαδιών από τα δέντρα στην είσοδο της πόλης των Φαρσάλων επί της οδού Λαρίσης, πέρυσι και κυρίως φέτος για να βρουν στέγη οι ταβέρνες και οι παράγκες που επέλεξε η δημοτική αρχή, να τοποθετηθούν στο συγκεκριμένο χώρο, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το αν κλείσει ή δεν θα κλείσει η Λαρίσης και την υποχώρηση της Δημοτικής Αρχής στο να μην κλείσει το είδαμε και αυτό το αίσχος με τις μπυραρίες κατά μήκος της Λαρίσης.

Αυτά τα δέντρα είχαν μπει επί θητείας Γκουντόπουλου ως δημάρχου Φαρσάλων και εμού ως αντιδημάρχου Πρασίνου.

Αλλά έτσι είναι, όταν κάτι δεν το πονά, δεν το έχει φυτέψει, δεν το έχεις ποτίσει, δεν σε νοιάζει και αν θα το κόψεις για πέντε δεκάρες παραπάνω, που μπορεί να είναι παζαριάτικο ενοίκιο.

Είναι δυστυχώς ανεπίτρεπτη πολιτικά η εικόνα ενός δημάρχου και των αντιδημάρχων, να βάζουν πρώτο μπροστά το μικροπολιτικό κέρδος και όχι την πόλη τους. Από  τα μικρά πράγματα και από τις καθημερινές λεπτομέρειες κρίνεται ένας δήμαρχος, ένας βουλευτής, ή ένας απλός πολίτης.

Δυστυχώς για εσάς κ. Καραχάλιο, ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε πολιτικά ελλιπής».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις