ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πάρτι του Μπολτ και ο… Ρονάλντο

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, μετά και το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100 με την ομάδα της Τζαμάικα, που συνοδεύτηκε και από σπουδαίο Παγκόσμιο ρεκόρ, έκανε το δικό του πάρτι στο Λονδίνο.

Μιλάμε φυσικά για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος μίλησε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως είναι καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Τζαμαϊκανός τράβηξε ξανά τα βλέμματα πάνω του και για τον τρόπο με τον οποίο γιόρτασε τη νέα του επιτυχία, αποδεικνύοντας πως ξέρει να παίζει πολύ καλά και μουσική! Όπως και ο Τζιμπρίλ Σισέ…

Ο Μπολτ το… έκαψε μέχρι το πρωί και ήταν πολλοί και οι καλεσμένοι του! Φυσικά μαζί του ήταν τόσο ο Γιόαν Μπλέικ, όσο και οι άλλοι Τζαμαϊκανοί που έτρεξαν στα 4Χ100!

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Μιλώντας στο «RTP», ο Τζαμαϊκανός είπε: «Χωρίς αμφιβολία ο Κριστιάνο είναι καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι. Πρόκειται για τον πιο ολοκληρωμένο παίκτη. Ο Κριστιάνο με τον τρόπο που παίζει σε διασκεδάζει, είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Θα ήθελα να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» φέτος. Κατάφερε και έμεινε στην κορυφή και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Ναι, πάντα μου άρεσε η Ρεάλ Μαδρίτης». Λόγια που έγιναν πρώτο θέμα στις εφημερίδες της Μαδρίτης! Μπολτ και Ρονάλντο έχουν άλλωστε βρεθεί και κοντά, όταν τους τίμησε και η «Marca»…

pamesports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις