ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διπρόσωπη η ΑΕΛ ηττήθηκε στην Κέρκυρα

Μια ΑΕΛ με δύο πρόσωπα, ένα μέτριο στο πρώτο και ένα πολύ καλύτερο στο δεύτερο ηττήθηκε με 2-0 στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα, στο δεύτερο φιλικό της φετινής προετοιμασίας και δελυτερο μέσα σε 4 ημέρες.

Οι “βυσσινί” έκαναν δύο γκολ δώρα στο πρώτο ημίχρονο στην ανώτερη Κέρκυρα, καταγράφοντας μόνο μια σημαντική ευκαιρία, αυτή με τον Παγώνη στο 43ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, η ΑΕΛ βελτίωσε αισθητά και την αμυντική, αλλά κυρίως την επιθετική λειτουργία της, απείλησε την εστία των γηπεδούχων και δημιούργησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΛ αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς να έχει στη σύνθεσή της τους Ζεκίνια, Πόνσε και Μπλέντι.

Οι φάσεις του αγώνα

2ο: 1-0 η γηπεδούχος Κέρκυρα με πλασέ του Καραλή μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ.

16ο: Σε ετοιμότητα ο Βοσνιάδης αποκρούει σε κόρνερ μακρινό σουτ του Λεόν.

20ο:  Ωραία ενέργεια του Δεινόπαπα από αριστερά, ο οποίος περνάει τον Μπουκουβάλα, μπαίνει στην περιοχή, σπάει τη μπάλα στον ξεμαρκάριστο Χασομέρη, αλλά ο Πετρούσης κόβει με προβολή την τελευταία στιγμή.

24ο: Φάουλ του Νεμπεγλέρα, κεφαλιά του Παπαγεωργίου, η μπάλα περνάει άουτ.

29ο: 2-0 για την Κέρκυρα με συρτό σουτ του Μπάρκογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

33ο: Σουτ του Ζουρούδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα περνάει άουτ.

36ο: Σέντρα-σουτ του Χασομέρη από τα αριστερά, αποκρούει ο Αναστασόπουλος.

43ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Υποδειγματική αντεπίθεση με τον Δεινόπαπα να βγάζει καταπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας, τον Παγώνη να βγαίνει σε ρόλο φορ τετ-α-τετ με τον Αναστασόπουλο, να πλασάρει υπό την πίεση του Βενέτη, αλλά να μην καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

55o: Σε ετοιμότητα ο Βοσνιάδης αποκρούει κοντινή προβολή του Καραλή μετά από κάθετη μπαλιά του Λεόν.

57ο: Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ, από ωραία παράλληλη μπαλιά του Χατζή ο Νεμπεγλέρας μπαίνει στην περιοχή και πριν προλάβει να πλασάρει κόβεται από τους αμυντικούς της Κέρκυρας.

59ο: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σουτ-βολέ στην κίνηση του Χασομέρη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Αναστασόπουλος με τη βοήθεια του δοκαριού αποκρούει σε κόρνερ.

63ο: Νέα πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Ο Νεμπεγλέρας στρώνει ωραία στον Παπαϊωάννου, ο οποίος σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

65ο: Απευθείας φάουλ του Λεόν, μπλοκάρει ο Βοσνιάδης.

69ο: Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Παπαϊωάννου, μπλοκάρει ο Στρατηλάτης.

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος (63′ Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Καραλής (73′ Τσοκάνης), Ηλιάδης (63′ Σταμόγιαννος), Μπάρκογλου (73′ Σίμωσης), Λεόν (73′ Κοντοδήμος), Αρμένης (73′ Βασιλόγιαννης), Γιάντσης (63′ Αγρίτης), Χαμπλ (82′ Κρητικός).

ΑΕΛ: Βοσνιάδης, Παπαγεωργίου, Γιώτας (77′ Τσιρογιάννης), Σκόνδρας (46′ Ραπτάκης), Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Χατζής (60′ Καρανίκας), Σκούπρας (46′ Παπαϊωάννου), Ζουρούδης (84′ Κρητικός), Χασομέρης (60′ Σιατραβάνης), Δεινόπαπας (75′ Τσιάρας).

Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς
Βοηθοί: Μιχάλης Στόικος, Τζον Χάρισον Μπαλής
Τέταρτος: Σπύρος Κολυτάς

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις