ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς Μπλέντι – Ζεκίνια στην Κέρκυρα η ΑΕΛ

Πέντε μέρες από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στη Σαμαρίνα και οι «βυσσινί» καλούνται να δείξουν και σε αυτό το φιλικό ένα ανταγωνιστικό σύνολο.  Σίγουρα το φιλικό κόντρα στην Κέρκυρα είναι ένα ακόμα δυνατό τεστ για τους παίκτες της ΑΕΛ.

Αγωνιστικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ δεν θα είναι ο Μπλέντι που τραυματίστηκε στο φιλικό με την Βέροια, ο Πόνσε (είναι στο στάδιο της αποθεραπείας), ο Ζεκίνια από μια κλωτσιά που δέχθηκε στο φιλικό της Πέμπτης και ο Βούζας (έχει ένα μικρό τράβηγμα).

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 8.30 το πρωί από τη Θεσσαλική πρωτεύουσα και την αποτελούν οι παρακάτω παίκτες: Βοσνιάδης, Πρίφτης, Παγώνης, Δημόπουλος, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Σκόνδρας, Γιώτας, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Τσιάρας, Μάγγος, Δεινόπαπας, Γκουντρουμπής, Κρητικός, Ζουρούδης, Χασομέρης, Τσιρογιάννης, Σιατραβάνης και Ραπτάκης. Μετά το ματς η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην Κέρκυρα (δεν έχει πλοίο το βράδυ…) και θα αναχωρήσει τη Δευτέρα το πρωί για τη Λάρισα.

Προσπάθεια να κλείσουν τερματοφύλακα

Εν τω μεταξύ εντείνονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΛ για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Βοσνιάδη – Πρίφτη. Εξετάζονται περιπτώσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό και ίσως μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να έχει τελειώσει θετικά το θέμα.

http://www.athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις