ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοικτή συγκέντρωση για το μέλλον του Οικονόμου

Την Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης

Κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να συμμετάσχει στα κοινά του Οικονόμου Τσαριτσάνης απηύθυνε η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με την τοπική κοινοτική αρχή.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλίας, το βράδυ της Δευτέρας (13/8) στις 21:00 στο κοινοτικό κατάστημα της Τσαριτσάνης θα διεξαχθεί ανοικτή συγκέντρωση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το… τοπίο με το μέλλον της ομάδας, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Προ εβδομάδων, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τόλιος είχε απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όποιον επιθυμούσε να συμμετάσχει στα κοινά του συλλόγου με άνοιγμα της βάσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Οικονόμου, χωρίς ωστόσο, η κίνησή του να βρει… ανταπόκριση.

Έτσι, την Δευτέρα το βράδυ, ο Γιάννης Τόλιος αναμένεται να απευθύνει μία… τελευταία πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο, αναλύοντας παράλληλα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και υπάρχει το… ρίσκο για μη ανταγωνιστική ομάδα στην Football League 2.

(onsports.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις