ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής ληστείας στην Πάρο

Ενέχονται και σε άλλη αιματηρή ληστεία πριν από δύο χρόνια;

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής ληστείας στην Πάρο.

Στο νησί έχουν φτάσει άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ έχει διατεθεί και ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και το οπτικό υλικό από την τράπεζα, αλλά και από κάμερες γύρω καταστημάτων.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επεκταθεί και στα γύρω νησιά, όπως την Αντίπαρο, τη Μύκονο και τη Σύρο.

Μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στη Νάξο, δεδομένου ότι οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα διαφυγής σε λιμανάκι από όπου είναι εύκολη η πρόσβαση στο απέναντι νησί.

Πάντως, οι Αρχές εξετάζουν και το σενάριο οι δράστες να θέλησαν να μπερδέψουν τις Αρχές, ενισχύοντας το σενάριο της διαφυγής στη Νάξο.

H Αστυνομία καλεί όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νεότερα στοιχεία για τις «υπόγειες διαδρομές»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση προκύπτουν, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο «Βήμα». Όπως έχει διαπιστωθεί, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία είναι το ίδιο που είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη ληστεία, με τρεις τραυματίες, τον Νοέμβριο του 2010, στο πάρκινγκ του πολυκαταστήματος Praktiker στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Τότε τρία άτομα είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια καταδίωξης δύο ληστών, στη λεωφ. Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό.

Στην καταδίωξη που ακολούθησε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο ένας δράστης κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο άλλος, με το αυτοκίνητο του πελάτη του Praktiker, μπήκε αντίθετα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου παρέσυρε δύο μοτοσικλέτες και ένα ποδήλατο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τους τρεις οδηγούς.

(in.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις