ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Δήμος Βόλου στηρίζει την προσπάθεια για το μεγαλύτερο συρτάκι

Οργανωτικά θέματα συζητήθηκαν σε σημερινή σύσκεψη

Οργανωτικά θέματα για την καλύτερη προετοιμασία και προβολή της πόλης ενόψει της 31ης Αυγούστου, οπότε και θα στηθεί στην παραλία του Βόλου το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου που διοργανώνει η ΕΚΠΟΛ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου, διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση που είχε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου Σ. Μπαρτζιώκα με τον Πρόεδρο της ΕΚΠΟΛ Κ. Χαλέβα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωπηλατών «Αργοναύτες 2008» Κ. Κεχαϊδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της «Αργώ» στη διοργάνωση, η οποία συμφωνήθηκε να πραγματοποιήσει πλεύσεις κατά μήκος της παραλίας, ταυτόχρονα με την εκδήλωση, προκειμένου να συντελέσει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του τόπου.

Όπως δήλωσε η κ. Μπαρτζιώκα, «οι κωπηλάτες είναι έτοιμοι γι’ άλλη μια φορά να συμβάλουν στην προβολή του Βόλου και της Θεσσαλίας. Στις 31 Αυγούστου θα κωπηλατήσουν στο λιμάνι και στη συνέχεια, η Αργώ θα δέσει και οι κωπηλάτες θα συμμετέχουν στο συρτάκι. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί την εξωστρέφεια της περιοχής και ο Δήμος Βόλου την έχει αγκαλιάσει στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την προβολή του τόπου».

Σύμφωνα με την ίδια, στα ΜΜΕ τα οποία έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον και αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή, θα δοθούν από το Δήμο ολοκληρωμένα πλάνα της πόλης, διάρκειας δυο και τριών λεπτών, μετά από συνεννόηση μαζί τους, προκειμένου να προβληθούν σε συνδυασμό με τα πλάνα εκείνης της στιγμής.

«Χορεύουμε για την Ελλάδα, αλλάζουμε την εικόνα της χώρας μας, προβάλλουμε τον τόπο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπαρτζιώκα και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Βόλου θα προωθήσει διαφημιστικά τη διοργάνωση μέσα από το portal και το τουριστικό site του Δήμου.

(e-volos.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις