ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

‘Ηττα με θετικό πρόσημο για την ΑΕΛ

Πρώτο δείγμα θετικό για την ΑΕΛ, που ηττήθηκε μεν στο πρώτο της φετινό φιλικό – 1-0 από τη Βέροια μέσα στο AEL FC ARENA – αλλά έδειξε μέρος των φετινών της δυνατοτήτων . Η ΑΕΛ, μόλις δύο μέρες μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αντιμετώπισε στα ίσα μια ομάδα Super League με πολύ υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας και στάθηκε κάτι περισσότερο από αξιοπρεπώς.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έδωσε την ευκαιρία σε 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κέρδισαν το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου, με το πάθος και την προσπάθεια που έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μπαργκάν στο 63’ με πολύ ωραίο μακρινό σουτ, που αιφνιδίασε τον Πρίφτη, ενώ απείλησε την εστία της ΑΕΛ στο 21’ με τον Ολαϊτάν και στο 70’ με τον Καλογέρη.

Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι παίκτες της είχαν μεγαλύτερη φρεσκάδα, και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 11’ με τη μεγάλη ευκαιρία του Ζεκίνια ή την καλή στιγμή του Βούζα στο 37’, όταν η προσπάθειά του μετά από κάθετη πάσα του Παγ’ωνη, σταμάτησε τελευταία στιγμή στα πόδια των αμυντικών. Στο β’ ημίχρονο ως καλύτερη στιγμή των «βυσσινί» καταγράφεται το μακρινό γυριστό του Ζουρούδη στο 75’.

Ο Μπλέντι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 31’ λόγω τραυματισμού.

ΑΕΛ: Πρίφτη, Παγώνης (55’ Καρανίκας), Σκόνδρας, Γιώτας (75’ Σιατραβάνης), Παπαγεωργίου (90’ Τσιρογιάννης), Νεμπεγλέρας (81’ Τσιάρας), Χατζής (46’ Μάγγος), Μπλέντι (31’ Χασομέρης), Βούζας (46’ Δεινόπαπας), Ζεκίνια (66’ Σκούπρας), Ζουρούδης (81’ Κρητικός).

Βέροια: Καντιμοίρης (46’ Πέρεζ Λόπεζ), Γεωργιάδης (66’ Σκαθαρούδης), Σνάουτσνερ (70’ Αμαραντίδης), Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας (60’ Μενέντεζ), Καλογέρης, Ζοσέ Βίτορ (81’ Βεργώνης), Καλτσάς (46’ Πέρεζ Μορένο), Ιωάννου (60’ Μπαργκάν), Ολαϊτάν (75’ Μάνος).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις