ΛΑΡΙΣΑ

Οι κτηνοτρόφοι ευχαριστούν τον πρωθυπουργό για την εξισωτική αποζημίωση

Επιστολή της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας προ το Μέγαρο Μαξίμου

Στην επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Παλάσκας αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθειά σας για την εξασφάλιση και καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης των κτηνοτρόφων χωρίς περικοπές.

Σε μια τραγικά δύσκολη στιγμή για την χώρα μας, αλλά και για την ελληνική κτηνοτροφία η οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται στο περιθώριο από την επίσημη πολιτεία  και λιμοκτονεί καθημερινά από δεκάδες προβλήματα.

Είναι η πρώτη φορά που είδαμε ο Πρωθυπουργός  να νοιάζεται και να  λειτουργεί  σαν πραγματικός Έλληνας προσπαθώντας με όποιο κόστος  να βάλει φρένο στην κατρακύλα που έχει πάρει η κτηνοτροφία στην χώρα μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την τήρηση των προεκλογικών σας δεσμεύσεων σχετικά με την εξολοκλήρου καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης με ισοδύναμα μέτρα

Εκτιμούμαι την στάση σας αυτή και ελπίζουμε ότι αυτή η απόφαση να κρατήσετε με νύχια και με δόντια την κτηνοτροφία θα έχει και συνέχεια.

Χρειαζόμαστε πραγματικά την βοήθεια σας για ένα εθνικό σχέδιο διάσωσης της κτηνοτροφίας σε μια εποχή που η παραγωγή όλων των κτηνοτροφικών προϊόντων είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας αλλά ενισχύει και όλον τον αγροτικό κλάδο και κατά συνέπεια και την ελληνική οικονομία».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις