ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεωρήθηκε ύποπτος γιατί δεν χαμογέλασε ούτε μία φορά!

Απίστευτη περιπέτεια για Βρετανό θεατή των Ολυμπιακών αγώνων

Όποιος δείχνει να μην απολαμβάνει το θέαμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες διατρέχει σοβαρό κίνδυνο να οδηγηθεί στο… αστυνομικό τμήμα. Κάπως έτσι την πάτησε και ένας 54χρονος Βρετανός, ο οποίος συνελήφθη με την αιτιολογία ότι κατά τη διάρκεια της κούρσας ποδηλασίας που παρακολουθούσε δεν χαμογέλασε ούτε μία φορά!

Ο 54χρονος Μαρκ Γουόρσφολντ, καθηγητής πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, συνελήφθη από την Αστυνομία την ώρα που παρακολουθούσε την κούρσα της ποδηλασίας σε περιοχή κοντά στο Σάρεϊ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνδρες της Αστυνομίας τον έριξαν στο έδαφος και του έβαλαν χειροπέδες την ώρα που παρακολουθούσε τον αγώνα με την αιτιολογία ότι έδειχνε να μην απολαμβάνει το θέαμα, αφού δεν χαμογέλασε ούτε μία στιγμή.

Η σύζυγός του, Νικόλ, ώρες αργότερα, ανησυχώντας που ο άνδρας της δεν γύρισε στο σπίτι για τα γενέθλια της 9χρονης κόρης του, άρχισε να τον ψάχνει….

Όταν κατάφερε να μάθει τι συμβαίνει, κατευθύνθηκε αμέσως στο Τμήμα, όπου προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς, ότι ο σύζυγός της πάσχει από Πάρκινσον και ένα από τα συμπτώματα είναι η ακαμψία των μυών του προσώπου.

Οι Αστυνομικοί πείστηκαν και τον άφησαν, τελικά, ελεύθερο, αφού πρώτα όμως τον ανέκριναν, του πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα, δείγμα DNA και τον φωτογράφησαν σαν να ήταν κατάδικος!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις