ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη ανήλικη μητέρα για κλοπή

Εξέθετε σε κίνδυνο το μόλις 18 μηνών βρέφος της

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 17χρονη Ελληνίδα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας κλοπής και της έκθεσης.

Ειδικότερα, η 17χρονη, σε χρονικό διάστημα μιάμισης περίπου ώρας χθες (08-08-2012) το απόγευμα διέπραξε διαδοχικά τα παρακάτω :

•Απόπειρα κλοπής: Περί ώρα 16:30, αφού εισήλθε από ανοικτό παράθυρο σε οικία ιδιοκτησίας 18χρονης Ελληνίδας αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τη 18χρονη και τράπηκε σε φυγή χωρίς θετικό αποτέλεσμα

•Κλοπή: Περί ώρα 17:35, αφού εισήλθε από ανοικτή πόρτα σε οικία ιδιοκτησίας 75χρονου Λαρισαίου αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

• Κλοπή: Περί ώρα 18:00 αφού εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ιδιοκτησίας 72χρονης Λαρισαίας αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, δύο (2) τουρκικά νομίσματα ονομαστικής αξίας μίας (1) λίρας το καθένα και προσωπικά αντικείμενα.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρηματικά ποσά βρέθηκαν στην κατοχή της 17χρονης, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 17χρονη κατά το χρόνο που διέπραττε τις κλοπές και την απόπειρα κλοπής άφηνε μη επιτηρούμενο έξωθεν των οικιών το ηλικίας 18 μηνών βρέφος της σε παιδικό καρότσι, εκθέτοντάς το κατ’ αυτό τον τρόπο σε κίνδυνο και καθιστώντας το αβοήθητο σε συνθήκες καύσωνα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις