ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Π.Ο. Ελασσόνας

Αντώνης Λιάνος: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια και στήριξη του κόσμου»

Κυκλοφόρησαν την Πέμπτη 9 Αυγούστου τα εισιτήρια διαρκείας του Π.Ο.Ε. για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, από την διοίκηση του συλλόγου, προς όλο το φίλαθλο κοινό της επαρχίας Ελασσόνας και όχι μόνο αφού είναι η δεδομένη η λατρεία για την ομάδα της πόλης και από Ελασσονίτες που ζουν εκτός δήμου, σε μια πρώτη προσπάθεια οικονομικής βοήθειας στο ιστορικό σωματείο, που σε δέκα ημέρες από τώρα θα μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να παρουσιαστεί πλήρες αγωνιστικά, στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι στην τιμή των 100 ευρώ ενώ κυκλοφόρησαν μόλις 100 στον αριθμό. Πληροφορίες από την διοίκηση μιλούν και για νέα έκδοση διαρκείας σύντομα.

Οι φίλαθλοι του Π.Ο.Ε. μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας: Ευάγγελο Γκουτζουρέλα (τηλ. 697-2111148-Μίνι Μάρκετ-Ψιλικά) και Βασίλειο Σαμαρά (τηλ. 697-7759369-Καφέ Μπαρ «Μικρό Καφέ»).

Τέλος στους ίδιους υπεύθυνους, μπορεί ο φίλαθλος κόσμος του Π.Ο.Ε. να συνεισφέρει οικονομικά και μέσα από τον τομέα των χορηγιών προς την ομάδα της πόλης μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 200 ευρώ μίνιμουμ, για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Δηλώσεις έκανε για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και των χορηγιών, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Αντώνης Λιάνος ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ανακοινώνουμε σήμερα την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας του Π.Ο.Ε. και την έναρξη χορηγιών από τον κόσμο και τους ελεύθερους επαγγελματίες, στους οποίους και ευελπιστούμε στην βοήθεια, συνδρομή και στήριξή τους.

Θέλω επίσης να τονίσω προς το φίλαθλο κοινό της Ελασσόνας, το οποίο ανταποκρίθηκε ήδη από τις πρώτες ώρες τηλεφωνικώς, ένθερμα, στο να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε εδώ και δύο εβδομάδες, πως μπορεί να είναι δύσκολη η κατάσταση γενικότερα για όλες τις οικογένειες και τους επαγγελματίες, όμως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να αλλάξει η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ελασσόνας και να ξαναδημιουργήσουμε σε βάθος χρόνου, έναν Π.Ο.Ε. αυτοσυντηρούμενο στο 70% από τον κόσμο μας, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον οι όποιοι τριγμοί ανησυχίας για την ομάδα, όταν θα τελειώνει κάθε καλοκαίρι η αγωνιστική σεζόν.

Τέλος, τα μέλη τα οποία και θα προμηθεύονται τα διαρκείας της φετινής σεζόν, θα καταγράφονται ηλεκτρονικά στη λίστα μητρώου των μελών, θα έχουν λόγο και δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις του Π.Ο.Ε.. Μετράμε ήδη 59 μέλη και στόχος μας είναι τα 200 μέλη, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις