ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βύρων Πολύδωρας διόρισε την κόρη του μετακλητή υπάλληλο στη Βουλή!

Το … κατάφερε, τη μία και μοναδική μέρα που υπήρξε πρόεδρος του Κοινοβουλίου

Σε οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου διόρισε την κόρη του στη Βουλή ο Βύρων Πολύδωρας. Ο διορισμός έγινε στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή του ιδίου του Βύρωνα Πολύδωρα, όταν ήταν πρόεδρος για μια μέρα (Εφημερίς της Κυβερνήσεως, αρ. φ. 344, 23/7/2012, υπ’αριθμ.8574/6100/11-7-2012).

Την αποκάλυψη αυτή κάνει η εφημερίδα τα Νέα, η οποία τιτλοφορεί το θέμα «Πώς ο Πρόεδρος της μιας μέρας διόρισε την κόρη του». Ο κ. Πολύδωρας έμεινε μόνο μια ημέρα Πρόεδρος στην προηγούμενη Βουλή αφού προκηρύχθηκαν εκ νέου οι πρόωρες εκλογές του Ιουνίου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται ότι ο κ. Πολύδωρας είχε αποσπάσει τις δύο κόρες του στο υπουργικό του γραφείο όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Πολύδωρας είχε υπερασπιστεί την απόφασή του να προσλάβει και τις δύο κόρες του στο υπουργείο και είχε αρνηθεί ότι πρόκειται περί ευνοιοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Ταχυδρόμος» :

«Τις έχω εδώ για να εκπαιδεύονται στη σύγχρονη διοικητική γραφειοκρατία. Κυρίως τις θέλω εγώ κοντά μου και μάλιστα η αμοιβή τους είναι, εν παρενθέσει, ένας μισθός και για τις δύο. Όχι δύο, αλλά ένας ταπεινός μισθός».

Αρνούμαστε να σχολιάσουμε το παραμικρό, γιατί αν το κάναμε θα εμπίπταμε στο νόμο περί προσβολής της δημόσιας  αιδούς …

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις