ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο 21χρονος Πακιστανός για την υπόθεση της Πάρου

Παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 21χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση της 14χρονης κοπέλας στην Πάρο.

Η μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με τον κατηγορούμενο να φορά αλεξίσφαιρο, κουκούλα και χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός παραδέχθηκε τις πράξεις του κατά την απολογία του, ζήτησε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και στους αστυνομικούς και για πρώτη φορά ζήτησε συγνώμη.

Η μοναδική διαφωνία που υπήρξε ήταν ως προς την ηλικία του καθώς όπως είπε γεννήθηκε το 1993 και όχι το 1991.

«Ο εντολέας μου ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε μεταμέλεια και τη συντριβή του για το αδίκημα που διέπραξε, τονίζοντας επίσης ότι δεν ζητά την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού» δήλωσε η συνήγορός του που διορίστηκε αυτεπάγγελτα.

Ο 21χρονος είχε ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ μαζί του κρατούνταν και δυο ομοεθνείς του που έφυγαν μαζί του από την Πάρο και συνελήφθησαν στο διαμέρισμα της Νέας Χαλκηδόνας με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία.

Οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή της Χρυσής Ακτής όπου ο 21χρονος ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην ανήλικη κοπέλα με σκοπό, όπως ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση, να της κλέψει το κινητό, για να εντοπίσουν το τηλέφωνο.

Τον ισχυρισμό του, πως επιτέθηκε στην κοπέλα για να της πάρει μόνο το τηλέφωνο, τον απορρίπτουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που εκτιμούν πως επιδίωξη του δράστη ήταν από την αρχή η σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας.

(in.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις