ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτο κρούσμα ντόπινγκ κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Λονδίνο!

Ο Αμερικανός τζουντόκα Νικ Ντελπόπολο υποστηρίζει ότι έφαγε κάτι με … μαριχουάνα κατά λάθος

Ο Αμερικανός τζουντόκα Νικ Ντελπόπολο είναι ο πρώτος αθλητής που πιάνεται ντοπέ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, για χρήση μαριχουάνας. Την έφαγε… κατά λάθος (!) υποστήριξε ο ίδιος.

Ο 23χρονος αθλητής πήρε μια… πρωτιά στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού της βρετανικής πρωτεύουσας, μεταξύ των 10.500 που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες. Πιάστηκε ντοπαρισμένος ενώ αγωνίστηκε στο άθλημά του, στο οποίο κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία των -73 κιλών.

Αυτό ήταν συνολικά το πέμπτο κρούσμα από τα μέσα Ιουλίου, οπόταν άρχισαν να γίνονται οι έλεγχοι, μέχρι και σήμερα, με τον Ντελπόπολο να είναι ο πρώτος που ακυρώνεται, αφού οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν.

Όπως έγινε γνωστό από τη ΔΟΕ, ο Αμερικανός αθλητής, με ρίζες από το Μαυροβούνιο, είχε κάνει χρήση κάνναβης, ενώ ο ίδιος σε ανακοίνωσή του ζήτησε συγνώμη από τους συναθλητές και τους συμπατριώτες του, δηλώνοντας ότι το θετικό τεστ οφείλεται σε κάτι που έφαγε, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ότι περιείχε μαριχουάνα.

(gazetta.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις