ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ένας Τρικαλινός κατακτά την Αυστραλία!

Παιδί αγροτικής οικογένειας από τη Μεγάρχη, τόλμησε, δοκίμασε και πέτυχε στη μακρινή ήπειρο

Ο Chris Babatsias  (Χρήστος Μπαμπατσιάς επί το ελληνικότερον!), γιος του θρυλικού αγροφύλακα της Μεγάρχης Γιωργούλη Μπαμπατσιά, έφυγε έφηβος από την Ελλάδα αναζητώντας με την οικογένειά του μια καλύτερη τύχη στη ξενιτιά.

Έκανε πολλές δουλειές, πρόκοψε και σήμερα, στα 62 του χρόνια, διευθύνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων JET OIL, έχοντας παράλληλα αναπτύξει πολλές παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Αυτές τις μέρες, βρίσκεται στα μέρη μας για ξεκούραση, στην αγαπημένη του Μεγάρχη, όπου περνά το χρόνο του με φίλους και γνωστούς ενθυμούμενος τις παλιές αγνές εποχές.

Παραμένει δεμένος με το χωριό και τον τόπο μας και τουλάχιστον μια φορά το χρόνο πραγματοποιεί «προσκύνημα» στη γενέθλια γη…

Ο αδερφός του Στέργιος, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στην Αυστραλία, ήταν από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα του κάμπου και μάλιστα λένε πως επί προεδρίας του πρώην αντινομάρχη Αχιλλέα Αλεξίου στη Δόξα Μεγάρχης, προοριζόταν «πακέτο» με τον Γιώργο Λαγάρα, για πώληση στον Ολυμπιακό!…

(trikalavoice.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις