ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Με 23 χρόνια καθυστέρηση πήρε το πτυχίο του Τρικαλινός!

Τώρα, από ιδιοκτήτης ταβέρνας θέλει να γίνει προπονητής ποδοσφαίρου

Μόλις …23 χρόνια, χρειάστηκε Τρικαλινός «αιώνιος» φοιτητής να ολοκληρώσει τις σπουδές τους και να πάρει το πτυχίο του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Ο Λεωνίδας Μέλλιος με την συνοδεία της συζύγου του και των δύο παιδιών του Λεωνίδα και Παντελή… ανηφόρισε για την συμπρωτεύουσα όπου στις 23 Ιουλίου, έβαλε τέλος στην 23χρονη φοιτητική του …καριέρα με την ορκωμοσία και την απόκτηση πτυχίου…

Με τον τρόπο αυτό… πρόλαβε και την …Τρόϊκα που ζητά «δίδακτρα» για τους «αιώνιους φοιτητές».

«Από το 2008 μας είχαν προειδοποιήσει πως όσοι δεν πάρουν πτυχίο μέχρι το τέλος του 2012, θα χάσουν το πτυχίο», δηλώνει στο trikalanews.gr ο μέχρι πρότινος «αιώνιος» φοιτητής.

Σήμερα, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην πεζογέφυρα Κουτσομυλίων Τρικάλων, ο Λεωνίδας Μέλλιος, δεν έχει αποφασίσει ακόμη ούτε για το …σχέδιο της …κορνίζας του πτυχίου και ούτε σε πιο μέρος της ταβέρνας θα το τοποθετήσει…

«Δέχομαι …προτάσεις» δηλώνει γελώντας, τόσο για το σχέδιο της κορνίζας, όσο και για το σημείο που πρέπει να το τοποθετήσει.

Ταυτόχρονα όμως, δεν αποκλείει να ασχοληθεί με το επάγγελμα που σπούδασε, ενώ έχει ειδικότητα σπουδών ως προπονητής ποδοσφαίρου.

Αν και πρωταθλητής στα αγωνίσματα πίστας και αντοχής στην ποδηλασία, περιμένει τώρα …προτάσεις από ποδοσφαιρικές ομάδες.

«Μπορώ να αναλάβω ακόμα και ομάδα …Α΄ Εθνικής», δηλώνει και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να …σουτάρει την ταβέρνα αν του γίνει τέτοια πρόταση.

(trikalanews.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις