ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Να γουστάρει στο γήπεδο” θέλει ο Νεμπεγλέρας

Η ώρα του αρχηγού ήρθε στη Σαμαρίνα και ο “κάπτεν” Κώστας Νεμπεγλέρας είχε την τιμητική του στην σημερινή “Press Time”.

O «Νέμπε» μίλησε για τον ρόλο του παιδαγωγού που – ως μεγαλύτερος σε ηλικία – έχει στη φετινή ομάδα και για τη νέα φιλοσοφία με την οποία χτίζεται η ΑΕΛ τονίζοντας πως «αυτή τη στιγμή φτιάχνεται μια ομάδα που θα έχει πολύ τρέξιμο και πειθαρχία στην τακτική. Αν μέσα σε όλα αυτά καταφέρουμε να παραμείνουμε μια οικογένεια τότε θα παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς για στόχους είπε: «Είναι διαφορετική η δομή της φετινής ομάδας σε σύγκριση με την περσινή. Όχι ότι ο στόχος της ΑΕΛ δεν είναι πάντα υψηλός, αλλά νομίζω ότι πρέπει πρώτα να προσπαθούμε να παίρνουμε σε κάθε ματς το καλύτερο και – προπάντων – να γουστάρουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Φέτος θα είμαστε πιο ομάδα».

Είπε, επίσης, ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνηθίσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές – και κυρίως οι νεαρότεροι – στην πίεση, σημειώνοντας με αισιοδοξία ότι «ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια κι εμείς από την πλευρά μας θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε», ενώ τόνισε ιδιαίτερα την αξία της στελέχωσης με Έλληνες παίκτες και ειδικά με παιδιά που γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΕΛ.

Τέλος σε ερώτηση για το τι μπορεί να περιμένει η ΑΕΛ από τον 37χρονο Κώστα Νεμπεγλέρα ο αρχηγός απάντησε ξεκάθαρα: «Ό,τι και τα προηγούμενα χρόνια. Αν δεν ένιωθα έτσι, δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχίσω. Θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και το μόνο που θέλω είναι να είμαι γερός».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις