ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Ομάδα με αγωνιστικό κίνητρο” θέλει ο Ζιώγας

Με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας παραμονής της ΑΕΛ στη Σαμαρίνα ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα συμπεράσματα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και τη φιλοσοφία με την οποία χτίζεται η ΑΕΛ της νέας χρονιάς .Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας χαρακτήρισε «θετικό το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει τραυματισμοί», δήλωσε ευχαριστημένος από τον βαθμό αφομοίωσης της τακτικής από τους παίκτες, προσθέτοντας ότι «έχουμε νέα παιδιά, χωρίς πολλές εμπειρίες και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Δεν είναι εύκολο να το πετύχουμε από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά με υπομονή και επιμονή θα φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Ερωτηθείς για τον πήχη της ομάδας και την αγωνιστική της φυσιογνωμία ο Μιχάλης Ζιώγας έδωσε το στίγμα λέγοντας: «Η νέα ΑΕΛ θα είναι ένα σύνολο με πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία όλοι οι παίκτες θα βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα. Η ομάδα πάνω απ’ όλους.

Το σύνθημά μας θα είναι «όλοι για έναν και ένας για όλους». Θα είναι μια ομάδα που θα στηρίζεται στο αγωνιστικό κίνητρο των ποδοσφαιριστών και όχι στο οικονομικό. Κάνουμε μια προσπάθεια να χτίσουμε ένα ρόστερ με βάση παιδιά από τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Είναι βαριά η φανέλα.

Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που  – αναλογικά  – έχει ίσως τη μεγαλύτερη πίεση στην Ελλάδα. Θέλουμε βήμα βήμα να φτιάξουμε μια ομάδα που θα τιμάει την ιστορία της ΑΕΛ. Με δουλειά και τη στήριξη του κόσμου πιστεύω ότι η ΑΕΛ θα φτάσει εκεί που της αξίζει. Γρήγορα ναι, βιαστικά όχι».

Για τα μεταγραφικά, μίλησε για την προοπτική ενίσχυση σε τρεις θέσεις, θέτοντας ως προτεραιότητα αυτή του τερματοφύλακα, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη μέχρι στιγμής παρουσία των νεαρών παικτών από την ομάδα Νέων, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, επιβεβαίωσε το πόσο η ομάδα τους υπολογίζει και έκανε ιδιαίτερη μνεία τους Γκουντρουμπή και Κρητικό.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις