ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καλά νέα από την ελληνική παρουσία στο Λονδίνο

Ελπιδοφόρες εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς αγώνες

Μπορεί να μην ήταν πολλές, αλλά έφεραν καλά νέα…

Οι ελληνικές συμμετοχές την τέταρτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έχουν θετικό πρόσημο καθώς η ομάδα πόλο των ανδρών απέσπασε ισοπαλία από την αντίστοιχη της Ιταλίας ενώ οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών κωπηλασίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, για ένα ακόμα παιχνίδι, ήταν εξαιρετικό στα τρία πρώτα οκτάλεπτα αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη απέναντι στους Ιταλούς. Βέβαια και η ισοπαλία θετικό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί για την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, στην κωπηλασία, Λευτέρη Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής κατάφεραν, μέσα από τα ρεπεσάζ, να πάρουν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

Από εκεί και πέρα, εκτός ημιτελικών στα 200μ. πρόσθιο των ανδρών έμεινε ο Παναγιώτης Σαμιλίδης όπως και ο Κριστιάν Γκολομέεβ στα 100μ. ελεύθερο.

Συνεχίστηκε η… μάχη και στην ιστιοπλοΐα με τον Βύρωνα Κοκκαλάνη να ξεχωρίζει καθώς έπειτα από δύο ιστιοδρομίες βρίσκεται στην 6η θέση στην κατηγορία RS-X.

Τέλος, στην έβδομη θέση και εκτός τελικού στο σκιτ στην σκοποβολή έμεινε ο Νίκος Μαυρομάτης.

(sportfm.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις