ΕΛΛΑΔΑ

Μάρτυρας είδε έναν άντρα με την 15χρονη λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της

Μαζικές είναι καταθέσεις που λαμβάνονται από το νησί της Πάρου από τους εμπειρότατους αξιωματικούς της Ασφάλειας των Κυκλάδων και της Αττικής που έχουν βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Ο αριθμός των καταθέσεων που έχει ληφθεί όμως μπορεί να είναι ογκώδης ωστόσο από ελάχιστο αριθμό ατόμων (που μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού) έχει ληφθεί γενετικό υλικό για ταυτοποίηση. Οι έρευνες έχουν διπλό χαρακτήρα. Την ίδια στιγμή που επικεντρώνονται σε μία ομάδα ατόμων που έχουν προσαχθεί για εξέταση γίνεται και μία ευρύτερη ανίχνευση για τυχόν περισσότερες πληροφορίες.

Από το πλήθος των καταθέσεων που έχουν ληφθεί υπάρχει κατάθεση μάρτυρα που είδε την κοπέλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr με ένα άτομο λίγη ώρα πριν εξαφανιστεί, ωστόσο από εκεί και μετά ουδέν.

Δηλαδή δεν σημαίνει, ούτε ότι αυτός ήταν ο δράστης ούτε όμως και αποκλείεται για την Αστυνομία και γι’ αυτό τον λόγο το δεύτερο μέρος της έρευνας έχει αυτή την παράλληλη, «αλίευση» πληροφοριών.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται και από την Αστυνομία όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό στην παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής ή «Τσερδάκια» στο νησί της Πάρου,, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Παράλληλα, ζητήθηκε άρση του απορρήτου της τηλεφωνικής συσκευής της 15χρονης,τα αποτελέσματα όμως της οποίας δεν είχαν κάτι το αξιοποιήσιμο, καθώς η τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που φέρεται να είχε η κοπέλα ήταν με μία φίλη της.

Στο σημείο που η Αστυνομία είναι άτυχη, είναι στο θέμα του κινητού τηλεφώνου, καθώς ακόμη και αν ο δράστης το πήρε μαζί του, δεν έχει εκπέμψει σήμα από εκείνη την ώρα και μετά και έτσι παρότι μεταφέρθηκαν ειδικά μηχανήματα στο νησί που «σάρωσαν» ολόκληρη την περιοχή δεν υπήρξε από πουθενά εκπομπή σήματος.

Για το λόγο αυτό έπεσαν και δύτες στην θάλασσα με ανιχνευτές μετάλλων, μήπως ο δράστης πέταξε το κινητό στο νερό, ωστόσο ούτε έτσι βρέθηκε η συσκευή.

Παρότι, λοιπόν οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε ένα στάδιο προσπαθειών του να γίνουν όσο το δυνατόν πιο στοχευμένες, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ίσως και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζουμε, ότι στα ρούχα της κοπέλες βρέθηκε αντρικό γενετικό υλικό, ενώ στο λαιμό έφερε ένα σημάδι βίας, πιθανόν από απότομο τράβηγμα κάποιου ρούχου.

http://www.newsbomb.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις