ΛΑΡΙΣΑ

45χρονος επιχείρησε να ξανακάψει το σπίτι ιερέα στα Φάρσαλα!

Από την πρώτη στιγμή η φωτιά που είχε ξεσπάσει στον αύλειο χώρο σπιτιού στα Φάρσαλα είχε κινήσει τις υποψίες των αρχών ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ένας από τους ιερείς που εμπλέκονται στα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα ανακοινώθηκε από την αστυνομία η σύλληψη ενός 45χρονου για την απόπειρα εμπρησμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 45χρονος με αναπτήρα και πλαστική φιάλη του μισού λίτρου που περιείχε εύφλεκτο υγρό, αφού κατευθύνθηκε από τον αύλειο χώρο στο πίσω μέρος του σπιτιού του 36χρονου ρασοφόρου, αποπειράθηκε να θέσει φωτιά σε έπιπλο, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα, καθώς ακινητοποιήθηκε από περίοικους και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ίδιος 45χρονος είχε προξενήσει και την πρώτη  πυρκαγιά στην προαναφερομένη οικία το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως ο 45χρονος είναι γείτονας του Ιερέα.

Ο αναπτήρας και η πλαστική φιάλη με το εύφλεκτο υγρό κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του και για τις δύο περιπτώσεις και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως ήταν υπό την επήρεια μέθης και δεν γνώριζε τι έκανε.

Προανάκριση γι’ αυτή την περίεργη υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων Λάρισας.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις