ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Αγνοείται 32χρονος ψαροντουφεκάς

Μεγάλη επιχείρηση του Λιμεναρχείου Βόλου σε εξέλιξη

Μεγάλη επιχείρηση έστησε από χθες το βράδυ το Λιμεναρχείο Βόλου, στο Καμάρι, καθώς από τις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής, αγνοείται ένας 32χρονος, ψαροντουφεκάς, κάτοικος Κεραμιδίου και οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα το πρωί με τη συμμετοχή και εθελοντικών ομάδων.

Το Λιμεναρχείο Βόλου, ενημερώθηκε στις 8 χθες το βράδυ, από ερασιτέχνη αλιέα, που εντόπισε με το σκάφος του, στην περιοχή, μια σημαδούρα, με ένα ψαροντούφεκο κρεμασμένο, να παρασύρεται από τα ρεύματα της θάλασσας.

Ο αλιέας βρήκε στην ακτή τον πατέρα του ψαροντουφεκά, που αναγνώρισε τα είδη του γιού του και του είπε ότι είχε ξεκινήσει από τις 2.30 το μεσημέρι για να κάνει ψαροντούφεκο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που έστησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 32χρονου δύτη, με τη συμμετοχή τεσσάρων περιπολικών σκαφών (Βόλου, Αγιόκαμπου, Αγ. Ιωάννη και Σκοπέλου), ενός δύτη και 15 ανδρών. Ωστόσο, όλη τη νύχτα οι έρευνες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Από σήμερα το πρωί στις έρευνες συμμετέχουν το Λιμενικό με δύο ιδιώτες δύτες, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, η Εθελοντική ομάδα Λάρισας (με τέσσερα άτομα και δύο δύτες) και η Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Βόλου, επίσης με τέσσερα άτομα, ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται να λάβει μέρος στις έρευνες και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

(magnesianews.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις