ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχίζει η περιοδεία για την παράσταση «Γιατρός με το Στανιό»

Την Παρασκευή η τελευταία παράσταση της πρώτης περιόδου στη Λάρισα

Αύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου, το βράδυ στις 9.15 , δίνεται η τελευταία παράσταση της πρώτης περιόδου στη Λάρισα, στο θέατρο «Αυλή του Μύλου» με την κωμωδία του Μολιέρου  «Γιατρός με το Στανιό».

Από την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιουλίου, ξεκινάει η καλοκαιρινή περιοδεία με παράσταση που θα δοθεί στο «Θέατρο Τεμπών», σε συνεργασία με την «Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας»  της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο με τίτλο, «Με θέα το Αιγαίο».

Επόμενος σταθμός της περιοδείας  είναι το «Θέατρο Χρυσαλίδα» ΑΓΙΑΣ, την Τρίτη 31 Ιουλίου, στην συνέχεια την Παρασκευή 3 Αυγούστου το «Θέατρο Χοροστάσι»  ΚΡΑΝΙΑΣ Ολύμπου και το Σάββατο  και  Κυριακή 4 και 5 Αυγούστου το «Θέατρο της Θάλασσας» στα Πλατάνια ΒΕΛΙΚΑΣ.

Την παράσταση σκηνοθέτησε ο Κώστας  Τσιάνος, σκηνογράφησε ο Γιάννης Πέτρου, επιμελήθηκε μουσικά ο Σπύρος Καβαλλιεράτος και ερμηνεύουν τους ρόλους άριστα οι ηθοποιοί: Σταύρος Νικολαΐδης, Ελένη Ουζουνίδου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Χάρης Φλέουρας, Βασίλης Γιαβρής, Άννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου  και Αλέξανδρος Μπαλαμώτης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις