ΛΑΡΙΣΑ

Συγνώμη ζήτησε ο Κύριλλος από τα Φάρσαλα για τα «ιερά σκάνδαλα»

Τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαφθοράς με πρωταγωνιστές ιερωμένους από τα Φάρσαλα κυριάρχησαν στο φετινό μήνυμα του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων με αφορμή τον εορτασμό της Πολιούχου της πόλης Αγίας Παρασκευής.

Σήμερα το απόγευμα στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό τελέστηκε Πανηγυρικός εσπερινός παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου ενώ ακολούθησε λιτανεία της Ιερής Εικόνας στην πλατεία δημαρχείου (φωτό) όπου και αναγνώστηκε από άλλον Ιερωμένο το μήνυμα του Ιεράρχη.

«Εφέτος όμως, τονίζει μεταξύ άλλων ο κ.κ. Κύριλλος, είμαστε όλοι λυπημένοι και στενοχωρημένοι στην πόλη των Φαρσάλων έπειτα από τα γνωστά θλιβερά γεγονότα, που έχουν τραυματίσει ψυχικά τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή λαό της Επαρχίας Φαρσάλων και όχι μόνον.

Οφείλω, ως εκ τούτου να ζητήσω συγνώμη από όλους σας ως υπεύθυνος πνευματικός πατέρας για τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό εδώ.

Οφείλουμε όλοι να προσευχηθούμε, ώστε διά πρεσβειών της Αγίας Παρασκευής, να βοηθήσει ό θεός να λήξουν οι δοκιμασίες μας το συντομότερο δυνατόν. Διότι ό μόνος που χαίρεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο διάβολος και τα όργανά του».

Newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις