ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κορκολής – Πρωτοψάλτη : «Ένα πιάνο – μια φωνή»!

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες εμφανίζονται στο κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 26 Ιουλίου

Η παράσταση που έκλεψε τις καρδιές του κόσμου επί δύο συνεχόμενες χρονιές στην ατμοσφαιρική σκηνή του  Gazarte στην Αθήνα, και ταξίδεψε τη μουσική και τα τραγούδια μας εκτός συνόρων (Λονδίνο, Βοστόνη Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Ζυρίχη, Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Μόναχο, Βουκουρέστι, Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα) θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 26 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα.

Μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό, ένα πιάνο που με μαεστρία «παίζει» αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια και μια τόσο απτή χημεία μεταξύ τους, μεταδοτική και προκλητική, καλεί εμάς, τους θεατές, να μπούμε στο παιχνίδι και να παραδοθούμε στη μαγεία.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής σε ένα πρόγραμμα λιτό, χωρίς περιτύλιγμα, τολμούν και αγγίζουν την πεμπτουσία της μουσικής και του τραγουδιού και μας χαρίζουν στιγμές μοναδικές αλλά και απόλυτα προσωπικές.

Ένα πραγματικό ρεσιτάλ πιάνου-φωνής όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούργια, οι μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και τα δεδομένα ανατρέπονται κάθε στιγμή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής αναπολούν, δημιουργούν, πειραματίζονται και, το πιο σημαντικό ίσως, περνάνε καλά και μοιράζονται μαζί μας την χαρά τους, το ταλέντο τους και την απίστευτη ενέργειά τους !!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις