ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Βούλα Παπαχρήστου

Σάλος προκλήθηκε από το μήνυμα της ελληνίδας πρωταθλήτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το οποίο σχετίζεται με τους Αφρικανούς και τα κουνούπια του Νείλου!

Συγκεκριμένα η αθλήτρια έγραψε στο twitter “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!”

Το σχόλιο μόνο ως χιουμοριστικό δεν αντιμετωπίστηκε, καθώς θεωρήθηκε υπερβολικό για μία αθλήτρια που ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να αποκλείσει την Ελληνίδα αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που αρχίζουν την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναφέρει: “Με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής Aποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τίθεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδος η αθλήτρια στίβου του άλματος τριπλούν Παρασκευή Παπαχρήστου για δηλώσεις της που αντίκεινται στις αξίες και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού. Η αθλήτρια δεν βρίσκεται στο Λονδίνο καθώς αναμενόταν λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων στίβου”.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις