ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μηδαμινό το ενδιαφέρον για τα διαρκείας της ΑΕΛ!

Μόλις δεκάδες είναι τα εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν τρεις βδομάδες μετά την έναρξη της διαδικασίας από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Με επιστολή του πρόεδρος της ομάδας κάνε λόγο για «δυσάρεστο» γεγονός και κάνει έκκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν τη φετινή δύσκολη προσπάθεια των βυσσινί.

Αναλυτικά στην επιστολή του τονίζει τα εξής:

«Φίλες και φίλοι της ΑΕΛ,

τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την έναρξη της διαδικασίας πώλησης εισιτηρίων

διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί μόλις μερικές δεκάδες.

Είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που ίσως δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιείται, γιατί πληγώνει την περηφάνια του συλλόγου.

Ωστόσο, οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες που απαιτούνται ουσιαστικές κινήσεις και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ αισθάνεται και κατανοεί την απογοήτευση των φίλων της ΑΕΛ για όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν και φυσικά για όσα συμβαίνουν τώρα και – χωρίς αμφιβολία – δεν αξίζουν στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας.

Επίσης, παραδέχεται ότι οι φίλοι της ΑΕΛ έχουν προσφέρει πολλά και πλέον έχουν το δικαίωμα να ισχυρίζονται ότι κουράστηκαν να στηρίζουν.

Ναι, έχουν δικαίωμα και ισχυρούς λόγους για να μην προσφέρουν περαιτέρω οικονομική στήριξη σε μία περίοδο δυσβάσταχτη για όλη τη χώρα, αλλά έχει ζωτική σημασία για την ΑΕΛ που αγαπάμε να καταλάβουμε όλοι ότι αυτή τη στιγμή η βοήθεια μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Η ΑΕΛ ήταν, είναι και θα παραμείνει ομάδα άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κόσμο της. Οι χιλιάδες ερωτευμένοι με τη βυσσινί φανέλα συνθέτουν τη ψυχή αυτού του συλλόγου.

Γι’ αυτό και πιστεύουμε ως διοικούντες πως όλοι συναισθάνονται αυτή την περίοδο ότι το «σώμα» του συλλόγου πονά και μόνο εμείς – οι φίλοι και η διοίκηση της ΑΕΛ – μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια.

Με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο τα προβλήματα δεν θα λυθούν αυτομάτως. Είναι αρκετά σοβαρά, ώστε να απαιτείται σκληρή και μακροχρόνια δουλειά.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυγιανθεί ο σύλλογος. Ηδη συνάντησε μεγάλα εμπόδια και αναμένεται να συναντήσει και άλλα, αλλά αυτά δεν πρόκειται να κάμψουν την αποφασιστικότητα της που «τρέφεται» από τη μεγάλη αγάπη για την ΑΕΛ.

Η αποφασιστικότητα με την οποία πραγματοποιούμε τις προσπάθειες μας ως διοίκηση απειλείται μόνο από ένα πράγμα: Την έλλειψη στήριξης από τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας.

Για εμάς – διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές – ήταν απερίγραπτη ψυχολογική τόνωση η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κάτι ανάλογο, όμως, δεν συμβαίνει και με τα εισιτήρια διαρκείας. Και φυσικά, δεν είναι μόνο ψυχολογική η ανάγκη στήριξης προς τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Είναι και οικονομική.

Πιστεύουμε ότι οι τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ανασταλτικός παράγοντας για την πώληση τους. Ναι, είναι πρόβλημα το ότι η αγορά τους γίνεται πλέον μόνο με μετρητά, αλλά επισημαίνουμε ως διοίκηση ότι είμαστε στην αρχή μίας τιτάνιας προσπάθειας εξυγίανσης και πιστέψτε μας δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και ούτε είναι το πιο σοβαρό.

Αλλά ΕΜΕΙΣ, δηλαδή οι φίλοι της ΑΕΛ, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δεν πρέπει να πάψουμε να δίνουνμε τον καλύτερο μας εαυτό για την ΙΔΕΑ που έχουμε όλοι στην καρδιά και στο μυαλό γι’ αυτή την ομάδα.

Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και ΜΟΝΟ αυτός ¨τρέφει¨ την ελπίδα για εξυγίανση του συλλόγου. Τον ¨Γολγοθά¨ τον ανεβαίνουμε μαζί και δεν απουσιάζει από τη σκληρή προσπάθεια ο μεγαλομέτοχος Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος βοηθάει εμπράκτως με όλες του τις δυνάμεις.

Ας ξεχάσουμε όλοι μας ό,τι παράπονα έχουμε και τα πικρά συναισθήματα που έχουμε νιώσει, γιατί αυτή είναι μία περίοδος που η συσπείρωση είναι μονόδρομος για την αναστύλωση της ΑΕΛ. Φανταστείτε το γήπεδο μας κατάμεστο με χιλιάδες από εμάς που φωνάζουν με δύναμη ΑΕΛ!!! Αυτή είναι η περηφάνια του τόπου μας και όλη η Ελλάδα πρέπει να μας βλέπει έτσι. Ενωμένους και δυνατούς.

ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις