ΕΛΛΑΔΑ

Έφτιαξαν πισίνα και μπάρμπεκιου στις φυλακές Κορυδαλλού!

Το… πολυτελές σπα βρίσκεται στην πίσω αυλή του Ψυχιατρείου των φυλακών

Πισίνες και μπάρμπεκιου έφτιαξαν στις φυλακές του Κορυδαλλού οι κρατούμενοι μετά από έγκριση της διοίκησης και λεφτά του Δημοσίου. Απίστευτο και όμως αληθινό που δίνει μια άλλη χροιά στο σύνηθες μουντό περιβάλλον ενός σωφρονιστικού καταστήματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρόσβαση έχουν μόνο όσοι έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες στον μικρόκοσμο της φυλακής ή έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το κατάλληλο «εισιτήριο».

Η πισίνα ονομάστηκε «κατασκευή ποτίστρας για ζώα και πτηνά» αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια κανονικότατη πισίνα, με σκαλάκια, διαφορετικά επίπεδα και συστήματα καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας. Στην πισίνα οδηγούν πετρόχτιστα μονοπάτια, ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται το χτιστό μπάρμπεκιου.

Η αίσθηση πολυτέλειας συμπληρώνεται μάλιστα από έναν τεχνητό καταρράκτη υπερχείλισης για την ανακύκλωση του νερού, ενώ έχει τοποθετηθεί και φωτισμός για τις νυχτερινές βουτιές.

Το ειδυλλιακό τοπίο συμπληρώνουν πάπιες και άλλα πτηνά που κυκλοφορούν ελεύθερα στον χώρο.

Η απάντηση των υπευθύνων πάντως στην εφημερίδα είναι ότι δεν πρόκειται για πισίνα, καθώς επιμένουν ότι πρόκειται για ποτίστρα ζώων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις