ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωσε πρόεδρο και προπονητή ο Τύρναβος

Αρκετές και σημαντικές αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα του Τυρνάβου, οι οποίες γνωστοποιήθηκαν μέσω ανακοίνωσης.

Καταρχάς τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Αχιλλέας Δόκος αντί του Βασίλη Μπρέζα που δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα εξακολουθήσει πάντως να αποτελεί το χρηματοδότη του Τυρνάβου συνεπικουρούμενος από τον κ. Κασίδη που από φέτος μπαίνει ενεργά στα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα όπως αναμενόταν νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Τάσος Μπεριτζάς με βοηθό τον Βρασίδα Κοντοθανάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τυρνάβου αναφέρει:

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΠΑΕ ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ θα βρίσκεται στο Πρωτάθλημα της Football League 2 και εν όψει της μεταγραφικής περιόδου, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί στην ομάδα βάση του προγραμματισμού που έγινε όλες αυτές τις μέρες. Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 είχε σκοπό να δώσει συνέντευξη τύπου για όλα τα γεγονότα που θα ανακοινωθούν, όμως το σοκ που προκάλεσε σε όλους μας ο απρόσμενος χαμός του συνεργάτη και φίλου μας Κώστα Μίχη, μας ανάγκασε να καταφύγουμε σε αυτή την ανακοίνωση.

Αρχικά, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, πως ο Βασίλης Μπρέζας ο οποίος αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και οδήγησε στην Football League 2 την ομάδα του Τυρνάβου, δεν θα κατέχει την θέση του Προέδρου λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η παρουσία του στην ομάδα θα συνεχιστεί με την οικονομική ενίσχυση αυτής, στην οποία θα συμβάλει και ο κ. Κασίδης, ως βασικοί χορηγοί της ομάδας του Τυρνάβου. Την θέση του Προέδρου από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ο κ. Δόκος Αχιλλέας, ο οποίος αποτελεί μέλος και αντιπρόεδρος της ομάδας και έχει στηρίξει έμπρακτα τον Τύρναβο 2005.

Την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 την ομάδα μας θα αποτελέσουν νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι επίλεκτοι από την Λάρισα και τις γύρω περιοχές ενώ οι ήδη νεαροί ποδοσφαιριστές μας θα κληθούν να πάρουν ευκαιρίες. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός νεανικού συνόλου ποδοσφαιριστών οι οποίοι μέσα από σκληρή δουλειά και πάθος για το ποδόσφαιρο θα καταφέρουν να δημιουργήσουν το ιδανικό σύνολο για μια αξιόλογη παρουσία στην επαγγελματική κατηγορία με τη φανέλα του Τυρνάβου.

Η απόφαση αυτή δεν πάρθηκε κατά ανάγκη λόγω χρεών, όπως συμβαίνει σε πολλές ομάδες της χώρας μας, αλλά αποφασίστηκε μετά από ώριμη σκέψη και βάση σχεδίου. Σαφώς υπάρχουν οικονομικοί λόγοι οι οποίοι οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση, αφού αρχή της Διοίκησης αποτελεί το γεγονός να παραμείνει η ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος 2005 ένα υγιές σωματείο, το οποίο θα είναι ακέραιο στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος κατάρτισε το επιτελείο της με νέους ανθρώπους οι οποίοι έθεσαν εαυτό και έχουν σκοπό να συμβάλλουν τα μέγιστα στα νέα πλάνα που έχει η ομάδα για φέτος, με σκληρή δουλειά. Νέος προπονητής λοιπόν για την ομάδα του Τυρνάβου 2005 θα είναι ο Τάσος Μπεριτζάς, με βοηθό τον Βρασίδα Κοντοθανάση και γυμναστή τον Κώστα Μαντζιώκα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε πως οι αξίες, τα ιδανικά και η φιλοσοφία της ΠΑΕ ΑΟ Τύρναβος δεν θα αλλάξουν, αλλά θα συνεχίσουν να αποτελούν πρωταρχικό μέλημα μας».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις