ΛΑΡΙΣΑ

Σκυλλάκος εναντίον Γιαννούκα για την αγγειοχειρουργική

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξέσπασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με αφορμή το θάνατο ενός ανθρώπου προ ημερών.

Με νέα απάντησή του ο διοικητής των δύο νοσοκομείων της πόλης Ηλλίας Σκυλλάκος βάλει κατά του Διευθυντή της Αγγειοχειρουργικής κλινικής κ. Γιαννούκα στον οποίο θυμίζει ότι φέρει την ευθύνη «για την ασφαλή εφημέρευση της κλινικής του».

Συγκεκριμένα ο κ. Σκυλλάκος τονίζει τα εξής: «φαίνεται ότι χρειάζεται να επαναλάβω μερικά αυτονόητα πράγματα ,διότι ο αξιότιμος καθηγητής κ. Αθαν. Γιαννούκας στη μακροσκελή του επιστολή δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, ενώ αποφεύγει να θίξει το σημείο της προχθεσινής μου επιστολής, το οποίο εύγλωττα διατύπωσα και ηχηρά επαναλαμβάνω και σήμερα:

Έχει ή δεν έχει ο αγαπητός διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής, σύμφωνα με το Ν.3205/2003 ευθύνη για την ασφαλή εφημέρευση της κλινικής του, αρμοδιότητα για την οποία εκτός των άλλων λαμβάνει και τη σχετική αποζημίωση;

Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η δημόσια εκφρασθείσα άποψη του επί σειρά ετών διευθυντή… του εαυτού του, μιας και ο καθόλα άξιος ιατρός και πανεπιστημιακός δάσκαλος επί μακρό χρονικό διάστημα ήταν ο μοναδικός αγγειοχειρουργός του νοσοκομείου και της κεντρικής Ελλάδας;

Του είναι γνωστοί οι αγώνες που έδωσα και εγώ και τα υπόλοιπα όργανα ευθύνης του νοσοκομείου για την πρόσληψη επιπλέον ιατρών στην κλινική του, παρά τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς και τα ασφυκτικά δημοσιονομικά πλαίσια που κινείται και εργάζεται ο δημόσιος τομέας στη χώρα.

Ας σταματήσουν λοιπόν προσωπικές επιθέσεις που υποκρύπτουν εμπάθεια, απωθημένα ή άλλα κίνητρα.

Και ο κ. Γιαννούκας και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και οι ανώτερες αρχές ξέρουν και μπορούν να διαπιστώσουν τους αγώνες και τις αγωνίες μας να κρατήσουμε ζωντανό το Πανεπιστημιακό μας νοσοκομείο, εξυπηρετώντας τους πολίτες που αναζητούν τις υπηρεσίες του και εξορθολογίζοντας τα οικονομικά του με αποφασιστική πάταξη της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης του πρόσφατου παρελθόντος».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις