ΛΑΡΙΣΑ

Εκδήλωση για τα προβλήματα των επιχειρήσεων διοργανώνει ο ΣΘΕΒ

Περί τα μέσα Σεπτεμβρίου με τη συνεργασία της περιφέρειας Θεσσαλίας

Τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλία, βιώνει επώδυνα την οικονομική κρίση και λειτουργεί καθημερινά σ’ ένα περιβάλλον που επικρατεί διάχυτη η απαισιοδοξία. Τα προβλήματα των επιχειρήσεων παραμένουν αναζητώντας λύση και η αντιμετώπιση τους, όπως κατ’ επανάληψη έχει επισημανθεί, αποτελεί την βασική προϋπόθεση προκειμένου να βγούμε από το φαύλο κύκλο της ύφεσης και να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας, που είναι, και θέλουμε να παραμείνει, η ατμομηχανή της ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.

Στα πλαίσια αυτά ο ΣΘΕΒ με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και σκοπό την ανάδειξη των βασικών προβλημάτων των θεσσαλικών επιχειρήσεων αλλά κυρίως την αναζήτηση τρόπων επίλυσής τους, έχει ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση ειδικής εκδήλωσης περί τα μέσα Σεπτεμβρίου. Στην ειδική αυτή εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των τριών κομμάτων της πρόσφατης κυβέρνησης συνεργασίας.

Δεδομένης της δυνατότητας εποικοδομητικού διαλόγου με τα κατεξοχήν αρμόδια πρόσωπα της Πολιτείας, η παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλίας θεωρείται επιβεβλημένη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις