ΛΑΡΙΣΑ

Διανεμήθηκαν 15 τόνοι μπανάνας σε απόρους και ανέργους

Με επιτυχία και κυρίως χωρίς προβλήματα, με απόλυτη οργάνωση και χωρίς συνωστισμό, ο Δήμος Λαρισαίων διένειμε δεκαπέντε τόνους μπανάνες σε άπορους και άνεργους Λαρισαίους στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Η διαδικασία της διανομής ξεκίνησε στις 11 το πρωί και διήρκεσε μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Με απόλυτη τάξη, προϊόν της καλής οργάνωσης, αλλά και της συνεργασίας των φορέων και των εθελοντών, οι δημοτικές υπηρεσίες διένειμαν τις μπανάνες στους δικαιούχους.

Η δημοτική αρχή ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον δωρητή, αλλά και την μεταφορική εταιρεία του κ. Κώστα Σαμαρά για την ευγενική προσφορά της δωρεάν μεταφοράς τους στη Λάρισα. Ευχαρίστησε επίσης τους Ενεργούς Πολίτες της Λάρισας, το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το τμήμα Σαμαρειτών, αλλά και τη Συντονιστική Ομάδα Εργασίας του Φεστιβάλ Πηνειού για την εθελοντική συμμετοχή τους στη διαδικασία, χωρίς την οποία θα ήταν πρακτικά αδύνατον να ολοκληρωθεί.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης επανέλαβε  ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες προσφοράς προς τους Λαρισαίους που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις