Παρασκήνιο

Θα … προλάβει να έρθει αύριο στη Λάρισα;

Πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής νομικής κοινότητας χάρηκαν ακούγοντας την είδηση για την έλευση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη στη Λάρισα, αύριο Πέμπτη και γιατί χαίρει γενικής εκτιμήσεως στον κλάδο του και όχι μόνο, αλλά και γιατί η Λάρισα αποτελεί τον πρώτο εκτός Αθηνών τόπο ενημερωτικής των καθηκόντων του επίσκεψης.  

Από την άλλη, κάποιοι έχουν δίκιο να αναρωτιούνται στα σοβαρά … αν ο Αντώνης Ρουπακιώτης θα προλάβει να έρθει αύριο ως υπουργός στη Λάρισα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως αναφέρει το site parapolitika.gr, «χοντρό πρόβλημα φαίνεται ότι έχει ανακύψει τις τελευταίες ώρες με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ο οποίος αρνείται την παραμικρή περαιτέρω περικοπή μισθών και επιδομάτων των δικαστικών λειτουργών αναφέροντας ότι οποιαδήποτε άλλη περιστολή συνιστά συνταγματική εκτροπή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στουρνάρας ενημέρωσε σχετικά για την απροθυμία του υπουργού που αποτελεί επιλογή του Κουβέλη γι΄ αυτό και το θέμα θα τεθεί από τα πρώτα στη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση».

Για να δούμε, λοιπόν …

Ο Παρατηρητής

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις