ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Μια ΑΕΛ αντάξια της ιστορίας της» θέλει ο Ζιώγας

Μια ΑΕΛ νεανική που θα παλεύει σε όλα τα παιχνίδια υποσχέθηκε ότι θα δούνε οι φίλαθλοί της ο Μιχάλης Ζιώγας, στις δηλώσεις που έκανε με αφορμή την πρώτη προπόνηση μπροστά στον κόσμο των «βυσσινί».

«Με τη δύναμη του Θεού και της Παναγίας ξεκινάμε σήμερα με σκοπό να δημιουργήσουμε μια ομάδα, η οποία θα κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Αλλάζουμε φιλοσοφία και τρόπο σκέψης. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά από την περιοχή που γνωρίζουν την ιστορία αυτής της ομάδας, που γνωρίζουν πόσο…βαριά είναι αυτή η φανέλα. Δε χρειάζεται όμως να λέμε πολλά λόγια. Απλώς με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή να δημιουργήσουμε μια ΑΕΛ αντάξια της ιστορία της».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΛ απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ:

-Σε τι θα διαφέρει η ΑΕΛ της νέας σεζόν σε σχέση με πέρυσι;

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Όπως είδατε ο μέσος όρος ηλικίας της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι 22,6 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά νέα παιδιά τα οποία πιστεύουμε αλλά δε χρειάζεται να τα αγχώνουμε. Εξάλλου το γήπεδο είναι ο καθρέφτης όλων των ποδοσφαιριστών».

-Η ΑΕΛ τέτοιο καιρό πέρυσι ξεκινούσε την προετοιμασία όντας το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Βάσει των δεδομένων μέχρι στιγμής η ομάδα δεν είναι μέσα στα φαβορί για άνοδο. Ποια είναι τα συναισθήματα που σας δημιουργούνται;

«Ξέρετε ότι φέτος το μπάτζετ είναι πολύ χαμηλό. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ομάδες που έχουνε υψηλά μπάτζετ είναι ήδη πρωταθλητές. Θέλουμε μέσα από την προσπάθεια και τη δουλειά να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κερδίσει την εκτίμηση όλων. Έχουμε κάνει πολύ καλές επιλογές και το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή που ήρθαν έχουν προτάξει την αγάπη τους για την ομάδα».

-Πέρυσι η προετοιμασία της ΑΕΛ κράτησε 4 μήνες. Φέτος ακούγεται ότι θα αυξηθούν οι ομάδες από 18 σε 21 και κανείς δεν εγγυάται ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ώρα του; Πως το βλέπετε εσείς;

«Εγώ παίρνω ως δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Για αυτό ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα με τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε από την επόμενη εβδομάδα να μπούμε κανονικά στο πρόγραμμα. Ευελπιστώ ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ώρα του».

Ανακοινώνει 4 παίκτες η ΑΕΛ

Εν τω μεταξύ τις επόμενες ώρες η ΑΕΛ αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Ζιώγας: «Από ώρα σε ώρα θα έχουμε την ανακοίνωση 4 παικτών. Απομένουν ορισμένα διαδικαστικά θέματα τα οποία αρμόδια είναι η διοίκηση».

«Κάτι παραπάνω από φίλος»

Ο Μιχάλης Ζιώγας λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η προπόνηση έμαθε για τον άδικο χαμό του γενικού αρχηγού του Τυρνάβου, Κώστα Μίχη, με τον οποίο συνεργάστηκαν επί σειρά ετών στους «κυανέρυθρους»: «Για μένα ο Κώστας ήταν κάτι παραπάνω από φίλος. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος για έναν άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας τόσο αναπάντεχα. Ας τον αναπαύσει ο Θεός».

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις