ΛΑΡΙΣΑ

15 τόνους μπανάνας θα διανείμει σε ανέργους ο δήμος Λαρισαίων

Περίπου 15 τόνους μπανάνα θα διανείμει αύριο ο Δήμος Λαρισαίων από τη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης σε Λαρισαίους ανέργους και δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συμμετέχοντας – μ’ αυτό τον τρόπο – στο κίνημα βοήθειας προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης ανακοίνωσε χθες ότι μετά από προσφορά επιχειρηματία (ο οποίος επιθυμεί την ανωνυμία) ο Δήμος θα διαθέσει 15 τόνους μπανάνα σε Λαρισαίους δικοιούχους. Η διανομή θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 από τις 11 το πρωί στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος, δικαιούχοι είναι όσοι έχουν κάρτα πρόσβασης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αλλά και οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας (σε ισχύ) με την προϋπόθεση να προσκομίσουν μια φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας.
Ο κ. Τζανακούλης ευχαρίστησε επίσης την μεταφορική εταιρεία «Λαρισαϊκή» των αδελφών Σαμαρά για την δωρεάν μεταφορά των προϊόντων από την Αθήνα.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε επίσης ότι ο Δήμος είναι πάντα σε εγρήγορση προκειμένου να μπορεί να προσφέρει βοήθεια και πέρα του μεγάλου θεσμικού δικτύου δομών κοινωνικής πολιτικής που ήδη στηρίζει εκατοντάδες συμπολίτες (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Διεύθυνση Κοινωνικών Δράσεων, Δημοτικός Λαχανόκηπος κλπ)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις