ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βλάβες και διακοπές ρεύματος στο Βόλο

Εξαιτίας του δυνατού αέρα που φυσούσε τη νύχτα

Δύο βλάβες και μικροδιακοπές ρεύματος σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου, λόγω του δυνατού αέρα που φυσούσε από τα μεσάνυχτα χθες, με αποτέλεσμα να γίνουν διακοπές, ενώ επί ποδός βρισκόταν δύο συνεργεία μέχρι τις 6 το πρωί, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό από τη ΔΕΗ Βόλου, η σημαντικότερη βλάβη σημειώθηκε σε κιβώτιο υπόγειου δικτύου, επί των οδών Λαρίσης – Φιλικής Εταιρίας, στη 1.50. Επί τόπου πήγε ένα συνεργείο της ΔΕΗ με τρεις τεχνικούς και τελική η ηλεκτροδότηση επανήλθε στις 2.57, αφού δόθηκε ρεύμα από γραμμή της Αθηνών. Στις 8.30 σήμερα το πρωί, που αποκαταστάθηκε η βλάβη, έγινε διακοπή 10 λεπτών περίπου, προκειμένου να δοθεί και πάλι ρεύμα από τη γραμμή της Λαρίσης.

Στο μεταξύ, άλλη μια βλάβη σημειώθηκε 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, επί της οδού Ιωλκού, στο ύψος πάνω από τον περιφερειακό, που αποκαταστάθηκε και το ρεύμα επανήλθε στις 3.40.

Ωστόσο, λόγω των άσχημων συνθηκών και του δυνατού αέρα που φυσούσε, στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν μικροβλάβες, που αντιμετωπίστηκαν όμως από τα δύο συνεργεία τεχνικών που βρισκόταν σε επιφυλακή μέχρι τις 6 το πρωί.

(magnesianews.gr)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις