ΤΑΞΙΔΙΑ

Olympia Golden Beach Resort & Spa, ένας παραδεισένιος προορισμός

Έξι καταγάλανα χιλιόμετρα της καλύτερης παραλίας της Πελοποννήσου απλώνονται στα πόδια του Olympia Golden Beach Resort & Spa, που απευθύνεται σε όσους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο για τις διακοπές τους.

Το συγκρότημα μοιάζει με υδάτινη όαση, καθώς πυρήνας της φιλοσοφίας του είναι το νερό που πρωταγωνιστεί παντού, από την εκπληκτική παραλία που βρίσκεται δυο βήματα από το ξενοδοχείο, μέχρι τις 12 εντυπωσιακές πισίνες που ξεπροβάλλουν μέσα από τους καταπράσινους κήπους του.

Στο εσωτερικό η διακόσμηση είναι λιτή και καλαίσθητη και σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, ενώ η ατελείωτη λίστα των παροχών του σας δίνει καθημερινά την αφορμή για να παρατείνετε τη διαμονή σας.

Η ημέρα ξεκινά με πλούσιο πρωινό από έναν μπουφέ βασιλικών προδιαγραφών και συνεχίζεται με αναζωογονητικές θεραπείες μασάζ.

Στη λίστα των απολαύσεων περίοπτη θέση έχουν οι γεύσεις του εστιατορίου, τις οποίες θα δοκιμάσετε με κλειστά μάτια υπό τους ήχους υπέροχης ζωντανής μουσικής και με φόντο τα τιρκουάζ νερά της πισίνας.

Τα 28 Deluxe Bungalows Sharing Pool, τα 18 Main Building Deluxe rooms (όλα 40 τ.μ), οι 5 σουίτες τα 4 Superior Bungalows Sharing Pool και η επιβλητική Villa, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν ποιοτικές στιγμές στις διακοπές σας.

Διαθέτουν κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, τηλεόραση, σεσουάρ, αξεσουάρ μπάνιου, μπουρνούζια, παντόφλες, δωρεάν σύνδεση με Internet & ψυγείο.

Το ξενοδοχείο παρέχει εστιατόριο προτεινόμενο, από το Alpha Guide, μπαρ εσωτερικού χώρου και μπαρ στη πισίνα 11 προσωπικές πισίνες και μια κεντρική με παιδικό τμήμα, υδρομασάζ, Κέντρο Θαλασσοθεραπείας SPA, παιδική χαρά, Play Room, τένις, Mini Market, πάρκινγκ.

Σίγουρα ένα μέρος για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές…

Περισσότερες πληροφορίες για τον επίγειο παράδεισο εδώ. 

Δείτε το video

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις