ΤΑΞΙΔΙΑ

Διακοπές στη Ζάκυνθο το πράσινο νησί με τα καταγάλανα νερά

Η Ζάκυνθος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Επτανήσων, μετά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα με εντυπωσιακές παραλίες. Μια από τιος ομορφότερες είναι αυτή του Αλυκανά όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο που σας προτείνουμε.

Plessas Palace Hotel

Το ξενοδοχείο PlessasPalace, στον Αλυκανά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2001. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας παροχές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Για μας τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Plessas Palace είναι σημαντικό να απολαύσετε τη ζεστή φιλοξενία της οικογένειας Πλέσσα αλλά και τη φιλική ατμόσφαιρα που έχουμε δημιουργήσει για εσάς έτσι ώστε οι διακοπές σας στη Ζάκυνθο να σας μείνουν αξέχαστες.

Για εμάς ο κάθε φιλοξενούμενος είναι μοναδικός, για αυτό ακούμε πάντα με προσοχή τις ανάγκες σας και προσπαθούμε να τις ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παραβλέποντας πολλές φορές το κόστος.

Το ξενοδοχείο Plessas Palaceς υνεχίζοντας την προσπάθεια να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και επιθυμίες σας ξεκίνησε την ανακαίνιση των χώρων του το 2011, προσθέτοντας 2 Deluxe δωμάτια με kingsize κρεβάτι (2μ.x2μ.) με στρώμα COCOMAT Αιγέας και 1 Superior δωμάτιο με kingsize κρεβάτι (2μ.x2μ.) με στρώμα COCOMAT Αιγέας, κατάλληλο για να περάσετε το μήνα του μέλιτος. Η οικογένεια Πλέσσας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες και για αυτό το λόγο διαμόρφωσε 4 καινούργια δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες που βρίσκονται στο ισόγειο. Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των επισκεπτών μας εγκαταστήσαμε ασύρματο ίντερνετ (Wi-Fi) σε όλο το ξενοδοχείο.  Φυσικά η βελτίωση δεν σταματά. Συνεχίζουμε για εσάς!

Το ξενοδοχείο Plessas Palace διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα, στούντιο 2 ατόμων, στούντιο 3 ατόμων, οικογενειακά δωμάτια δύο χώρων, 2 Deluxe δωμάτια και 1 Superior δωμάτιο, καθώς και 4 δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες που βρίσκονται στο ισόγειο. Επιπλέον διαθέτει πισίνα και μπαρ, καθώς και μίνι μάρκετ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο εδώ.

Θέλετε να κλείσετε δωμάτιο στα κατάλυμα της επιλογής σας αλλά δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα; Η Zantehotels4u.com είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Καλέστε μας στο 26950 41480 και κάντε την κράτηση σας, εξασφαλίζοντας την μόνο με 15% του συνολικού ποσού και πληρώνοντας τα υπόλοιπα στο κατάλυμα.

Η Zantehotels4u.com είναι μια ιστοσελίδα onlineκρατήσεων που δημιουργήθηκε για να παρουσιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο, με σωστές πληροφορίες και φωτογραφίες τα καταλύματα που συνεργαζόμαστε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο κατάλυμα για εσάς.

Ήμαστε Ζακυνθινοί και για αυτό γνωρίζουμε καλά τη Ζάκυνθο και έτσι μπορούμε να σας δίνουμε πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά το νησί, όπως τις παραλίες, τα αξιοθέατα, μεταφορές, που να πάτε και τι να κάνετε, καθώς και πώς να έρθετε στο νησί μας.

Το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση onlineστην σελίδα www.zantehotels4u.com, να μας στείλετε e-mailστο info@zantehotels4u.comή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο τηλ. 26950 41480. Εδώ στη Zantehotels4u.com μπορούμε να σας συμβουλέψουμε άμεσα για διαθεσιμότητα ή και να σας προτείνουμε:

  • Σε ποιο κατάλυμα να μείνετε
  • Τι να περιμένετε
  • Τι μπορείτε να κάνετε στην περιοχή
  • Που μπορείτε να μείνετε ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε!!!

Επίσης τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας από το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου ή το Λιμάνι της Ζακύνθου προς το κατάλυμα που έχετε κλείσει για τις διακοπές σας στη Ζάκυνθο , απλά σε 3 βήματα, είτε onlineστην σελίδα www.zantetaxi4u.com είτε στέλνοντας μας ένα e-mailστο info@zantetaxi4u.com.

Η ιστοσελίδα www.zantetaxi4u.comδημιουργήθηκε για να λύσει το πρόβλημα μεταφοράς σας από το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου ή το Λιμάνι της Ζακύνθου προς το κατάλυμα που έχετε κλείσει για τις διακοπές σας στη Ζάκυνθο.

Η www.zantetaxi4u.com ειδικεύεται στις online κρατήσεις μεταφοράς με ταξί από και προς το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου και το Λιμάνι της Ζακύνθου καλύπτοντας όλες τις τουριστικές περιοχές της Ζακύνθου. Με απλά και κατανοητά βήματα προχωράτε στην κράτηση ταξί από και προς το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου και το Λιμάνι της Ζακύνθου λαμβάνοντας άμεση επιβεβαίωση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις