ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα εσωτερικού» σχεδιάζει νέα βάρβαρα μέτρα

Μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» με τίτλο «Τρόικα εσωτερικού!», ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του βάλει κατά της τρικομματικής κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι στόχος της είναι η επιβολή νέων μέτρων τα οποία θα επιμηκύνουν την περίοδο λιτότητας για τον ελληνικό λαό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κυβερνητική τρόικα εσωτερικού αναμασά υποκριτικά τα περί διαπραγμάτευσης , την ίδια ώρα που σχεδιάζει να φορτώσει τον ελληνικό λαό με νέα μέτρα. Ακόμα και η περίφημη επιμήκυνση την οποία τα τρία κόμματα παρουσίαζαν ως σωτηρία για τη χώρα, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά επιμήκυνση της λιτότητας, τώρα παραπέμπεται για μετά την εφαρμογή των βάρβαρων μέτρων του Μνημονίου.

Αυτό που η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει είναι να τηρήσει κατά γράμμα το μνημονιακό πρόγραμμα, δηλαδή ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, νέους δυσβάσταχτους φόρους, όπως στο πετρέλαιο θέρμανσης, νέες απολύσεις και νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα. Αυτό όλοι γνωρίζουν ότι θα επιτείνει την ύφεση, την ανεργία και τη φτώχεια».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις